fbq
Telkkari
29.09.2021 10:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Nelonen
Laura ja Valto
Big Brotherista häädetyllä Lauralla jäätävä kohtaaminen poikaystävänsä TIS-Valton kanssa - nyt Laura kommentoi pariskunnan välejä! Katso video!
Telkkari
29.09.2021 10:31
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Nelonen

Viime sunnuntain Big Brother -lähetys huipentui jälleen yhden asukkaan häätöön talosta. Tällä kertaa vähiten yleisöääniä saikin fitnesskilpailuista tuttu vaaleaverikkö Laura L. Nainen vaikutti tuloksen kuultuaan pettyneeltä.

Vähäsanainen Laura asteli juontaja Elina Kottosen haastatteluun kädet puuskassa. Jutustelun lomassa nainen teki kaikkensa estääkseen itkuun purskahtamisen.

Suoran lähetyksen päättyessä Elina ohjasi pudonneen Lauran "läheisten syleilyyn". Yleisössä häntä oli vastassa muun muassa poikaystävä Valto, joka on tuttu Temptation Island Suomi -ohjelman seitsemänneltä tuotantokaudelta.

Tavallisesti pudonneet asukkaat ovat rynnistäneet halaamaan yleisössä odottaneita läheisiään suurella innolla. Tällä kertaa räjähtävää iloa ei kuitenkaan nähty.

Laura tallusti yleisöä kohti verkkaiseen tahtiin, eikä tehnyt elettäkään esimerkiksi halatakseen poikaystäväänsä. Myöskään Valtolla ei näyttänyt olevan aikomusta nousta penkistä lohduttamaan rakastaan.

Lue myös: Big Brother -talon uudet asukkaat esiteltiin - mukana TIS-Valton tyttöystävä, kahdeksan lapsen äiti, supersuosittu Twitch-striimaaja sekä entinen olympiaurheilija!

 

Laura L putosi sunnuntaina (26.9.) kolmantena asukkaana Big Brother -talosta.
Laura L putosi sunnuntaina (26.9.) kolmantena asukkaana Big Brother -talosta.

 

Seiskan BB-Valvomon vieraaksi saapunut Laura joutuukin oitis juontaja Niko Saarisen piinapenkkiin, joka tarttuu pariskunnan jäätävältä näyttävään tapaamiseen. Laura perustelee kohtaamista erikoisesti.

- Valto tuntee minut ja tietää, jos hän olisi siinä halannut minua, niin olisin romahtanut. Odotimme, että pääsemme pois kameroilta, ja että saamme mennä rauhassa ilman kameroita halimaan ja pussailemaan.

Niko nostaa tässä vaiheessa esiin somesovellus Jodelin, jonka Big Brother -kanavalla keskusteltiin kiivaasti pariskunnan väleistä lähetyksen aikana.

- Jodelhan meni ihan shokkiin, että oletteko te enää edes yhdessä! Niko huudahtaa BB-Valvomossa.

Laura kuitenkin vakuuttaa, että Valton ja hänen välillään kaikki on nyt hyvin. Pariskunta pääsi viettämään myös yönsä yhdessä.

Katso BB-Valvomon tuorein jakso alta!