Big Brotherista häädetty Pippa paljastaa – heille olisi antanut nimeämispisteet: ”Tietty teema koko jutulle – ei ole oleellista näyttää ihmisille osana yhteiskuntaa”

Telkkari | 16.09.2021 18:01

Big Brother -talosta ensimmäisenä häädetty Pippa kertoi tuntemuksistaan lyhyeksi jääneen BB-viisitin jälkeen.

Pippa joutui häätöäänestykseen normaalista poikenneella tavalla. Asukkaat oli jaettu neljän henkilön ryhmiin viikkotehtävän ajaksi, ja tehtävän päätteeksi yksi ryhmistä joutui laittamaan toisen ryhmän häätöäänestykseen.

Mikäli asukkaat olisivat antaneet nimeämispisteitä, olisi Pipalla ollut omat valintansa valmiina.

- Olisin antanut kaksi pistettä Minnalle. Hänen olemisensa oli sellaista, että hänellä oli tietty teema koko jutussa. ajattelin, että se teema ei ehkä minun mielestäni ollut se, jota olisi oleellisinta näyttää ihmisille osana yhteiskuntaa, Pippa sanoi Seiskan BB-Valvomossa.

Minna on ollut esillä lähinnä hänen ja Lassen hempeilyjen tiimoilta. Yhden pisteen Pippa olisi antanut Anssille.

- Yksi piste olisi mennyt Anssille. Hän piti niin kovaa meteliä ja otti sellaisen armeijamaisen johtotilanteen. Siellä oli monta muutakin vahvaa tyyppiä, ja monesti kun piti organisoida jotain, Anssi nousi stagelle keneltäkään kysymättä.

Lue myös: ”BB-historian kiusallisin tilanne!” Niko Saariselta suorat kommentit uusista Big Brother -asukkaista!

Pippa ehti viettää talossa vain viikon, mutta hänen mukaansa ihmisten todelliset luonteet alkoivat tulle esiin nopeasti.

- Ne alkoivat näkyä parin päivän jälkeen. Ensimmäisenä iltana aisti jotain, mutta se oli sellaista pölläkkää karanteenista ja kaikesta järjestelystä. Toisena päivänä alkoi orientoitua porukkaan, koska ensimmäinen päivä meni siihen, että orientoitui talossa olemiseen, koska ei ollut löytynyt rutiineeja esimerkiksi heräämiseen ja suihkussa käymiseen. Hieman jäi kesken ihmisiin tutustuminen, hän myöntää.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!