fbq
Telkkari
21.05.2021 17:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen
Petra Olli
Big Brotherin -voittaja Petra Olli odotti kuumeisesti puolisonsa näkemistä: En vielä tiedä, missä päin maailmaa herra menee!
Telkkari
21.05.2021 17:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen

Painin maailmanmestari Petra Olli, 26, voitti torstaina (20.5.) Big Brother Suomen VIP-kauden ja pokkasi itselleen huimat 30 000 euroa. Petra oli voitostaan silmin nähden hämmentynyt. Hän ehti viettää eristyksissä kaksi ja puoli viikkoa.

– Tämä oli pienoinen yllätys. Eihän sitä taloon lähtiessään uskonut, että tulisin voittajana takaisin, mutta tässä sitä nyt sitten vissiin seisotaan, Petra sanoi Seiskalle voittonsa jälkeen.

Petra uumoili jo talossa ollessaan, että aikoo nukkua ensimmäisen yönsä kotona täysin alasti. Kamerat ovat kuvanneet asukkaita vuorokauden ympäri, joten voittajan toive on ymmärrettävä. Petra arvostaakin paluutaan vapauteen.

– Nyt kukaan ei käskytä. Saa juoda kahvia niin paljon kuin haluaa. Saa mennä saunaan silloin kun haluaa, ja saa mennä nukkumaan ja vetää päiväunia. Ihan perusasioita, mutta olivat talossa ollessa riistettynä. 

Lue myös: Petra Olli liikuttui kyyneliin Big Brotherin yllätyksestä – ruokapöydän herkut herkistivät: ”Miten voi v*ttu hillomunkit itkettää?”

Puoliso kannustaa

Petra ja hänen puolisonsa Indrek Vassus, 41, eivät ole olleet aikoihin yhtä pitkää aikaa erossa toisistaan kuin nyt.

– Kun saan puhelimen käteen, kuulen mielelläni, miten on elämä sujunut ja miten on mennyt ja missä päin herra ylipäätään menee. Nämä ovat sellaisia kysymyksiä, joihin en ole vielä löytänyt vastausta, Petra pohdiskeli studioon saapuessaan.

Puoliso antoi Petralle ennen taloon lähtöä tsemppauksensa.

– Älä ressaa, ja ole oma itsesti. Soita sitten, kun tulet ulos talosta, niin jatketaan eteenpäin.

Studioon olivat tortaina saapuneet kaikki aiemmin kaudella pudonneet kilpailijat. Petra uumoili ulkomaailmaan saapuessaan, että voittoa todennäköisesti juhlistetaan vielä muiden asukkaiden kesken.

– Ainakin näyttää siltä, että porukkaa on paikalla. Eiköhän me tässä jotain keksitä. Ei tämä ilta varmaan vielä tässä ollut. Juhlitaan nyt oikein porukalla, että ollaan selvitty maaliin kunnialla.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »