Avoimessa suhteessa elävä Anna paljastaa, miksei harrastanut seksiä Temptation Island Suomessa: "Läheisyyttä oli..."

Telkkari | 14.04.2021 18:04

Tämän illan (14.4.) Temptation Island Suomi -jaksossa Anna viettää unelmatreffejä sinkkukomistus Esan kanssa. 

Anna ja Esa keskustelevat Annan houkutuksista sekä rajoista saarella. Ohjelman alkumetreillä Anna paljasti kumppaninsa VP:n kanssa, että he elävät avoimessa suhteessa.

- Just kun seksi ei kohtaa, siis meillä on kyllä kahdestaan hyvää seksiä. Mutta se ei niinku... Miten tämän sanoisin... Saan siitä nautintoa, mutta ei se tyydytä mua kokonaan. Mulla on mun seksuaaliset tarpeet, mä ilmoitin ne Ville-Pekalle läpsystä, niin sanotusti. Me kokeiltiin, ei selvästi mätsännyt. Niin tultiin siihen tulokseen, että mitä muuta vaihtoehtoa siinä on, kuin että erotaan tai tehdään jonkinlainen sopimus, että saan sitä jostain muualta, Anna paljasti aiemmin.

Lue myös: Seksipaljastus! Varattu Anna myöntää Temptation Island Suomessa hakevansa seksiä suhteen ulkopuolelta: "Mulla on mun tietyt mielihalut..."

Unelmatreffeillä Esa ja Anna syövät illallista, ja keskustelevat Annan matkasta Viettelysten Saarella.

Esan mukaan Annan suurimmat houkutukset olivat Majuri sekä Arttu. Anna päätyi molempien miesten kanssa samaan sänkyyn, mutta peiton alla siliteltiin vain toisiaan. 

Anna paljastaa syyn siihen, miksi hän ei päätynytkään harrastamaan seksiä Temptation Islandilla.

- En mä lähtenyt täällä panemaan ihan sen takia, että mä koen ettei täällä ollut sitä mitä olisin oikeasti halunnut, Anna toteaa.

- Läheisyyttä oli, ja houkutuin enemmän siitä houkutuksesta, että sitä on. Mutta tavallaan... Ei siltä olisi lottovoittoa keneltäkään olisi tullut. Mä en tyydy hirveän vähään, Anna täsmentää.

Lue myös: Temptation Island -Annan ja Ville-Pekan seksijärjestely puhuttaa - V-P kuskaa rakastaan seksitreffeille: TIS-Jonnalta tiukka kommentti!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!