Tästäkö herkku vappuun tai kiekkokisojen kotistudioon? Katso Saariston Martan resepti

Tästäkö herkku vappuun tai kiekkokisojen kotistudioon? Katso Saariston Martan resepti
Annos lihapullalaaria

Helposti hyvää yhden laarin taktiikalla.

Mainos
Mainos päättyy

Hävikitkin saat pois kuljeksimasta, kun laitat ruokaan edellisen päivän keitetyt perunat ja porkkanat. Tätä herkkuahan syö mielikseen, vaikka vappukattauksilla, kevätretkillä tai tulevien jääkiekkokisojen kotistudioissa. Ateriasta riittää ja taatusti väki kiittää!

Raaka-aineet ateriaan:

1,5 kg keitettyjä perunoita (1,40 €)

1 kg keitettyjä porkkanoita (1,20 €)

Mainos
Mainos päättyy

1 sipuli (0,15 €)

Rypsiöljyä

Mustapippuria

Suolaa

Noin 350 g valmislihapullia (3,15 €)

Suolakurkkuja (1,10 €)

Yrttejä

Mainos
Mainos päättyy

Hinta yhteensä 7,00 €.

Tästäkö herkku vappuun tai kiekkokisojen kotistudioon? Katso Saariston Martan resepti

Tee lihapullalaari näin:

Ota iso uunivuoka. Lohko vuokaan eilisen päivän keitinperunat ja porkkanat. Lirauta niiden päälle reippaasti öljyä ja ropsuttele pinnalle hieman mustapippuria sekä suolaa.

Laita laari 200-asteiseen uuniin ja anna juuresten saada väriä pintaansa. Siivuta paiston loppuvaiheessa joukkoon sipulia ja lisää samalla lihapullatkin lämpenemään.

Kun koko setti on sopivasti lämmöstä paahtunut, on aika kutsua väki syömään.

Ruokaa voi halutessaan koristella tuoreilla yrteillä, ja suolakurkut maistuvat mainiosti lisukkeena.

Mainos
Mainos päättyy

Hyvää ruokahalua!

Lisää reseptivinkkejä löydät saaristonmartta.fi

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan