Näin valmistuu tosi halpa kesäkurpitsapannu - nappaa resepti talteen!

Näin valmistuu tosi halpa kesäkurpitsapannu - nappaa resepti talteen!

Keskikesän puutarhat tarjoavat ruokapöytiimme nyt parastaan.

Mainos
Mainos päättyy

Keskikesän puutarhat tarjoavat ruokapöytiimme nyt parastaan. Kesäkurpitsasta saa helposti loihdittua vaikka ja mitä. Tästä edullisesta pannuruoasta kaaputtelee mennen tullen maukasta aterioitavaa neljälle.

Raaka-aineet ateriaan:

Noin 1 kg kesäkurpitsaa (2,95 €)

400 g sika-nauta jauhelihaa (2,75 €)

1 iso sipuli (0,25 €)

Mainos
Mainos päättyy

valkosipulia (0,20 €)

1 prk tomaattimurskaa (0,79 €)

Mustapippuria

Suolaa

Tuoretta timjamia

Tee kesäkurpitsapannu näin:

Paista jauheliha pannulla. Lisää paiston loppuvaiheessa sekaan pilkottu sipuli sekä valkosipulia. Rouskaise myllystä joukkoon mustapippuria sekä suolaa. Lisää lopuksi tomaattimurska, pilko joukkoon pätkä kesäkurpitsaa ja tuoretta timjamia.

Mainos
Mainos päättyy

Anna jauhelihakastikkeen muhia pienellä lämmöllä ja ota seuraavaksi käsittelyyn kesäkurpitsa. Siivuttele se esimerkiksi juustohöylällä pitkiksi siivuiksi, joista pyörittelet ruusukkeita/rullia.

Näin valmistuu tosi halpa kesäkurpitsapannu - nappaa resepti talteen!

Jos kastikkeen pannu kestää uunipaiston pidä se. Voit myös kauhoa kastikkeen uunivuokaan ja tehdä ruoan siihen. Sitten vaan asettelet, upottelet jauhelihakastikkeen päälle tekemäsi kurpitsaruusukkeet. Seuraavaksi pannu uuniin 200´C. Puolisen tuntia paistelua, herkku uunista ulos, koristeeksi timjamia ja eikun syömään. 

Hinta yhteensä 6,94 €.

Herkullista kesänjatkoa!

Mainos
Mainos päättyy

 

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan