Markettien juurestarjoukset kannattaa hyödyntää – katso Saariston Martan resepti

Markettien juurestarjoukset kannattaa hyödyntää – katso Saariston Martan resepti

Lisää reseptivinkkejä löydät saaristonmartta.fi

Mainos
Mainos päättyy

No nyt on nätisti värit ja maut kohdallaan. Mikä oiva makupari, rosollia savulohella! Neljälle hengelle edullista ja mehevää aterioitavaa pikkujouluihin, joulunviettoon tai uudevuoden vastaanottajaisiin. 

Markettien loppuvuoden juurestarjoukset kannattaa nyt tai ei koskaan kerätä kärryyn. Tätä itsetehtyä savulohirosollia ei voita mikään, testatkaahan!

Markettien juurestarjoukset kannattaa hyödyntää – katso Saariston Martan resepti
Mainos
Mainos päättyy

Raaka-aineet ateriaan:

4 isoa punajuurta (0,25 €)

4 isoa keltajuurta (1,20 €)

4 porkkanaa (0,30 €)

1 suolakurkku (0,40 €)

2 kananmunaa (0,40 €)

200 g savulohta (4,00 €)

Mainos
Mainos päättyy

rucolaa (0,45 €)

mustapippuria

suolaa

Markettien juurestarjoukset kannattaa hyödyntää – katso Saariston Martan resepti

Tee savulohirosolli näin:

Pilko punajuuret, keltajuuret ja porkkanat isohkoiksi paloiksi uunivuokaan tai -pellille. Liruttele juuresten päälle öljyä, ja paahda ne uunin 200 asteessa kypsiksi. Keitä kananmunat, ja leikkaa ne jäähtyneinä lohkoiksi. Pilko suolakurkku paloiksi. Yhdistä paahdetut juurekset, kananmunalohkot ja suolakurkkupalat tarjoiluvadille. Paloittele päälle savulohta, laita koristeeksi hieman rucolaa ja viimeiseksi pienet myllyrouskaukset mustapippuria sekä suolaa. Syömään!

Mainos
Mainos päättyy

Hinta yhteensä 7 €. 

Herkullista joulun odotusta!

Lisää reseptivinkkejä löydät saaristonmartta.fi

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan
Markettien juurestarjoukset kannattaa hyödyntää – katso Saariston Martan resepti