fbq
TIS-Jeppe Jesper Kauhanen

Temptation Island -osallistujaa epäillään ryöstöstä

Seiskan tietojen mukaan Temptation Island Suomen kuudennella tuotantokaudella nähtyä Jesper Kauhasta, 24, epäillään ryöstöstä.

Useat Seiskan lukijat ovat lähettäneet vinkkejä aiheesta. Asian ovat vahvistaneet Seiskalle useat Kauhasen lähipiiriin kuuluvat henkilöt.

Seiskan selvityksen mukaan Kauhanen ja toinen henkilö olisivat yrittäneet ryöstää Kuopion Haapaniemenkadulla sijaitsevan K-kaupan tiistai-iltana (14.12.). 

Itä-Suomen poliisilaitos tiedotti aiheesta 15. päivä joulukuuta. Tiedotteessa ei mainita epäiltyjen nimiä, mutta Kauhasen osuus tapahtumiin on vahvistunut muuta kautta. 

Seiska on yrittänyt tavoitella Kauhasta torstaina (16.12.) ja perjantaina (17.12.). Hän ei ole kuitenkaan vastannut soittopyyntöihin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ryöstöstä epäilty TIS-Jeppe on liigatason urheilija

Kaupan myyjää uhattiin teräaseella, ja ryöstäjä sai saaliikseen pienen summan rahaa. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä. 

Tiedotteesta selviää Kauhasen ja toisen epäillyn vierailleen samassa kaupassa jo ennen ryöstöä. Kaupan myyjä oli tehnyt havaintoja henkilöistä jo silloin.

Poliisi pidätti molemmat henkilöt saman yön aikana Kuopion keskustasta. 

Ryöstöön epäillyt kuopiolaiset vähän yli 20-vuotiaat miehet on pidätetty ja he ovat kuulusteluissaan kertoneet alustavasti tapahtumien kulusta, tiedotteessa mainitaan.

Rikoskomisario Mikko Hakkarainen kommentoi tapausta Seiskalle. 

- Poliisi esittää toista epäiltyä vangittavaksi. Toinen epäilty on vapautettu. Poliisi ei kerro rikoksesta epäiltyjen nimiä julkisuuteen. Poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää, Hakkarainen ilmoitti sähköpostitse.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Video: Seiskan Iltaroviossa puidaan TIS-Jeren hämmentää lähtöä ohjelmassa