fbq
Stefan Therman

Stefan Thermanin kohukäräjät alkoivat vihdoin: syytetään aseella uhkailusta – ”Nyt on kovat piipussa!”

Kittilän käräjäoikeudessa aloitettiin vihdoin oikeudenkäynti, jossa kohuliikemies Stefan ”Stefu” Themania syytetään kahdesta laittomasta uhkauksesta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Katso Seiskan tuoreimmat Viihdeuutiset:

Oikeudenkäynti oli peruuntunut toistuvasti eri syistä. Stefu ei saapunut tänäänkään paikalle, mutta asia voidaan ratkaista ilman hänen läsnäoloaan.  

Syyteen mukaan Stefu syyllistyi laittomaan uhkaukseen, kun hän soitteli liikemiestuttavalleen painostavia puheluita. Syytteen perusteella Stefu muun muassa uhkasi tulla ”armeijan kanssa käymään” ylellisessä Levi Spirit -mökissä, jossa hänen tuttavansa oli majoittuneena.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mitä ihmettä?! Stefan Therman julkaisi yhteiskuvan Sofia Belórfin kanssa

Pian tämän jälkeen Stefu hyppäsi auton rattiin ja hurautti toisen tuttavansa mökille.

Käynnin osalta Stefua syytetään törkeästä kotirauhan rikkomisesta, kun hän syyteen mukaan tunkeutui mökkiin laiton kivääri kädessään. Syyttäjän mukaan Stefu hakkasi ovia ja heitteli tavaroita. Syyteessä kerrotaan, että Stefu oli myös uhannut ”ampua kaikki.”

Kaikkien aikojen kohusuhde! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin rakkaustarina on ollut täynnä skandaaleja, eroja ja salasutinoita

Syyttäjän mukaan Stefu syyllistyi pian tämän jälkeen laittomaan uhkaukseen, kun hän ilmestyi käsiase kädessään mökin isännän pihalle. Siellä paljastui, että Stefu oli törmännyt autollaan lumipenkkaan. 

Syytteen mukaan Stefu käski isäntää auttamaan autoa pois hangesta. Syyttäjä katsoo, että Stefu korosti käskyään ilmoittamalla miehelle, että ”nyt on kovat piipussa.”

Stefu kiisti esitutkinnassa syyllistyneensä rikoksiin. Aseen hän kertoi ottaneensa mukaan kävelykepiksi, koska oli satuttanut jalkaansa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Syyttäjä vaatii Stefulle kolmesta neljään kuukautta ehdollista vankeutta. 

Stefan Therman iski silmänsä uuteen brunettiin – kaunotar paljastui tosi-tv-kasvoksi