fbq
Onni Sarmaste

Onni Sarmaste pääsi vapaaksi - rikosepäily yhä voimassa: varoja takavarikoitu 3 miljoonan euron edestä!

Keskusrikospoliisi tiedotti perjantaina klo 17.27, että se on vapauttanut kaksi Huoltovarmuuskeskuksen suojainkauppoihin liittyen pidätettynä ollutta miestä. Vapautetuista miehistä toinen on kohuliikemies Onni Sarmaste, toisen miehen henkilöllisyys ei ole julkisuuteen paljastunut.

Krp tiedotti samalla, että se jatkaa yhä tapauksen esitutkintaa.

– Henkilöitä epäillään edelleen rikoksesta, mutta poliisin arvion mukaan asian selvittäminen ei edellytä henkilöiden vaatimista vangiksi, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Laaksonen Keskusrikospoliisista.

Kiinniotto keskellä tietä! Poliisi nappasi Onni Sarmasteen Porschesta Espoossa: Virkapartio hoiti pysäytyksen - kuva!

Rikosnimikkeinä esitutkinnassa ovat tällä hetkellä muun muassa törkeä petos ja törkeä rahanpesu. Esitutkinnassa selvitetään parasta aikaa tapahtumien kulkua, tarkastellaan etsinnöillä haltuun saatua materiaalia ja kuullaan todistajia.

Tutkinnan aikana on takavarikoitu varoja yhteensä noin 3 miljoonan euron arvosta sekä kaksi arvoautoa.

Esitutkinnassa selvitetään krp:n mukaan HVK:n ja tavarantoimittajien tekemien sopimusten sisältöä ja sitä, vastasiko toimitus näiden sopimusten sisältöä.

Kuvat! Näin päheän Porschen poliisi vei Onni Sarmasteelta - hintalappu yli 100 000 euroa!

Onni Sarmaste ja toinen epäilty otettiin kiinni keskiviikkona 22. huhtikuuta. Sarmaste otettiin kiinni ja pidätettiin Espoossa uudesta luksusautostaan liikennepysäytyksen yhteydessä.