fbq
Maisa Torppa

Maisa Torpasta useita rikosilmoituksia! Ex-ystävät tilittävät Seiskalle: Maisa tehtaili lastensuojeluilmoituksia ja lahjoi tekemään koulutehtävänsä!

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisa Torpan, 29, avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Jutussa kerroimme myös, että Maisan ystävillä tuli joulukuun alussa mitta täyteen. Katastrofaalisesti päättyneiden pikkujoulujen päätteeksi Maisan kolme ystävää laittoi kohukaunottareen välit poikki. Maisa oli muun muassa yrittänyt vongata kaasonsa miestä.

Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Maisan mukaan kaikki on loistavasti, mutta lukuisat lähipiiriin kuuluvat ihmiset ovat täysin eri mieltä vaaleaverikön kanssa.
Maisa Torppa voitti 18-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan. Hän on myös Seiskan Tähtityttö-finalisti, tv-chatin juontaja ja tosi-tv-tähti.

Seiskan paljastusjutun jälkeen useat Maisan ex-ystävät halusivat jakaa karut kokemuksensa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska on haastatellut juttua varten 10 ihmistä, jotka ovat olleet Maisan lähimpiä ystäviä.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisasta on tehty joulukuun aikana lukuisia muitakin tutkintapyyntöjä poliisille. Rikosnimikkeinä ovat muun muassa kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Seiska on saanut vahvistuksen sille, että ne on toimitettu poliisille.

Tämän lisäksi Maisan koulukaverit kertovat hänen lahjoneen heitä erilaisilla lahjoilla, jotta he tekisivät Maisan koulutehtävät.

Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

– Maisa on arvaamaton suuttuessaan. Viimeinen pisara oli, kun hän kävi perheeni kimppuun ja teki perättömiä lastensuojeluilmoituksia, Maisan ex-ystävä Sahra Ali, 33, kertoo.

Maisa on Sahran lapsen kummitäti ja oli jopa kummilapsensa synnytyksessä mukana. Sahra on tuttu Huippumalli haussa- ja Tuulitunneli-tv-ohjelmista. Maisaan hän tutustui juuri Tuulitunnelin kuvauksissa vuonna 2015.

Lue koko juttu tänään ilmestyneestä Seiskasta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Sokkipaljastuksia Maisa Torpan lähipiiristä – näin kohukaunotar vastaa suhdekriisiväitteisiin: ”Olemme joutuneet karsimaan melkein koko ystäväpiirimme!”

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa!