fbq
Rikos
24.11.2021 10:15
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jere Karalahti
Järjestyksenvalvojalta hyytävä muisto Jere Karalahden tapaamisesta: "Hän uhkaili meitä tappamisella"
Rikos
24.11.2021 10:15
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Ex-kiekkoilija Jere Karalahden oikeudenkäynnissä Rovaniemellä kuultiin juuri todistajana toista järjestyksenvalvojaa, jota Jere yritti pahoinpidellä tammikuussa 2021 Kittilässä ravintola Ihkussa. 

- Elähtänyt jääkiekkoilija kävi pyörähtämässä baarissa perushuonolla käytöksellä. Jouduttiin sen käytöksen takia sitten poistamaan kiekkoilija baarista, portsari muisteli oikeudessa.

Lue myös: Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta Levillä – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

- Pihalla kiekkoilija sitten oli sitä mieltä, että hän lyö nyrkillä naamaani. Tiedustelin häneltä kohteliaasti, että haluaako hän tosiaan lyödä. Sitten Karalahti kertoi omaavansa sellaisen alapotkun, että murskaa sillä polveni, jos osuu, portsari muisteli. 

Lue myös: Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Tämä jälkeen tilanne meni fyysiseksi. 
- Hän veti ensin työkaveriani, mutta ei saanut tätä hievahtamaankaan. Sen jälkeen hän sai minut rinnuksista vedettyä alas. Hän yritti myös lyödä meitä, mutta ne olivat aika kelvottomia yrityksiä. Veimme hänet alas ja laitoimme rautoihin, todistaja muisteli. 

Lue myös: Jere Karalahdesta etsintäkuulutus: taustalla syytteet rikoksista - tästä tapauksessa on kyse! Katso hurjat kuvat tapahtumayöltä!

Portsarin mukaan Jere rupesi maassa maatessaan latelemaan uhkauksia. 
- Hän uhkaili meitä tappamisella, ja että joku tulee jonain päivänä kerholta suorittamaan teon, todistaja kertoi. 

Lapin käräjäoikeudessa Rovaniemellä luettiin tänään keskiviikkona (24.11.) ex-jääkiekkoilijalle syytteet laittomasta uhkauksesta sekä pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä.  Jere oli haastettu paikalle, mutta hän jätti tulematta. Asian käsittely kuitenkin aloitettiin aikataulussa, sillä Karalahti oli haastettu paikalle silläkin uhalla, että asia voidaan ratkaista hänen poissaolostaan huolimatta.

Jere Karalahti
Oikeuden puheenjohtaja totesi istunnon alussa syyttäjälle, ettei Karalahden kantaa asiaan saada, koska hän ei ole tullut paikalle.  
- Karalahti ei ole suostunut kommentoimaan asiaa myöskään esitutkinnassa, puheenjohtaja mainitsi. 


Haluatko nähdä vauhdikkaita paparazzikuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan:

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »