fbq
miss helsinki -kilpailija

Ex-missi pidätettiin Punavuoren taposta epäiltynä - kohukaunottarella raju rikostausta

Helsingin poliisi tiedotti eilen torstaina (30.3.) epäillystä taposta Helsingin Punavuoressa.

Tiedotteessa mainitaan, että epäilty teko on tapahtunut yksityisasunnossa tiistaina 28. maaliskuuta. Poliisin mukaan henkirikoksen uhri on 47-vuotias mies. 

– Alustavien selvitysten perusteella näyttää siltä, että puukotusta edelsi jonkinlainen sanaharkka osan asunnossa olijoiden kesken, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio mainitsi tiedotteessa.

Tapaukseen liittyen on pidätetty neljä henkilöä, joiden vangitsemisoikeudenkäynnit pidetään tänään perjantaina. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan, että kaikkia henkilöitä epäillään taposta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Epäiltyyn rikokseen liittyvät miehet ovat 61- ja 59-vuotiaita, ja naiset 28- ja 27-vuotiaita.

Tapaus nousi nopeasti otsikoihin, sillä yksi epäillyistä on julkisuudesta tuttu. Hän on nimittäin aiemmin osallistunut Miss Helsinki -kilpailuun.

Epäillyn missitaustoista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Naista ei kuitenkaan nähty finaalissa, sillä hän jättäytyi pois kilpailusta.

Nanna Karalahti avautuu rikossyytteestään Seiskalle: "Asia liittyy päiväkotimme..."

miss helsinki

Seiskan tietojen mukaan naisella on aiempaa rikostaustaa. Hänet on tuomittu nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä. Tapauksessa oli kyse siitä, että uhri oli loukannut naista vahingossa yhteisen illanvieton yhteydessä. Nainen löi ensin uhria nyrkillä päähän.

Todistajan mukaan nainen oli tarttunut monitoimityökaluun ja huitonut uhria sen veitsiosalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paikalla ollut henkilö kertoo ottaneensa naiselta veitsen pois ja piilottaneensa sen. Uhri oli poistumassa asunnosta yhden todistajan kanssa, kun nainen sai käsiinsä täyden olutpullon.

Katariina Juselius yllättää - Maki Kolehmainen löysi missikaunottaren

Nainen löi uhria pullolla, ja pullo hajosi. Sen jälkeen hän vielä huitoi käteensä jääneellä pullon varrella. 

Nainen sai rikoksesta kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen, ja hänet määrättiin korvaamaan uhrilleen lähes 1 600 euroa muun muassa kivusta, särystä ja rikkoutuneista vaatteista, sekä yli 2 200 euroa oikeudenkäyntikuluja.