fbqVautsivau, mikä bikiniseksipommi! Suomen seksikkäin lentoemäntä Anne-Mari Planting esittelee unelmavartaloaan minimivaatetuksessa - katso kuvat! | Seiska
Paljasta Pintaa
06.07.2021 21:46
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Anne-Mari Planting
Vautsivau, mikä bikiniseksipommi! Suomen seksikkäin lentoemäntä Anne-Mari Planting esittelee unelmavartaloaan minimivaatetuksessa - katso kuvat!
Paljasta Pintaa
06.07.2021 21:46
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Matkaoppaat- ja Big Brother -sarjoista tuttu lentoemäntä Anne-Mari Planting (ent. Miettinen) on jälleen tarjonnut someseuraajilleen silmänruokaa yllin kyllin Suomen helteiden keskeltä.

Viikonlopun ja alkuviikon aikana Anne-Mari on julkaissut kuvia, joissa hän poseeraa hekumallisen seksikkäänä bikinibeibenä suomalaisessa järvimaisemassa.

Yhdessä kuvassa hän makaa bikineissä soutuveneen keulassa. Kuvakulma paljastaa lentoemon kurvit piiruntarkasti.

Lue myös: Huhhuh, miten kuuma kissa kalliolla! Anne-Mari Planting innostui ensi helteistä: ”Saisi olla koko kesän tämmöistä”

Kuvatekstissä Anne-Mari kuvaili tunnelmiaan mökkeilystä.

- Ote mökkiläisen päiväkirjasta: Tänään on kuudes päivä poissa sivistyksen parista, ystävinämme vain metsän ötökät. Alan saamaan jo tarpeekseni paarmoista ja hyttysistä. Perkeleet. Onneksi on kuitenkin netti ja sosiaalinen media, niin en ole päässyt täysin metsittymään, hän kirjoitti.

Lue myös: Suomen seksikkäin lentoemo haaveilee etelän lämmöstä - Anne-Mari Planting julkaisi tulikuuman alusvaatekuvan: "Ei tää ihan sama asia oo"

Muutoin Anne-Marin lomaohjelma kuulosti erittäin leppoisalta touhulta. 

- Tänään ohjelmassa on mökin kuntoon laittaminen, veneen vetäminen maihin ja porealtaan tyhjentäminen. Iltasauna ja grillaaminen kuuluvat myös päivän ohjelmistoon. Aion myös uida ja ehkä suppailla. Mökkimuija.

Viikonloppuna julkaistussa kuvassa Anne-Mari poseerasi miehensä Petterin rinnalla.

Myös laiturilla Anne-Mari on päässyt mökkilomansa aikana poseeraamaan.

Tältä Anne-Marin tunnelmat näyttivät juhannuksena.