fbq
Paljasta Pintaa
02.07.2021 10:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto
Roy Rissanen
Tunnistaisitko samaksi ihmiseksi? Maajussi-Roy laihtui 12 kiloa - uskomattomat rantakuvat
Paljasta Pintaa
02.07.2021 10:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa rakkautta etsinyt Roy Rissanen, 49, muutti alkuviikosta 18-vuotiaan poikansa kanssa Suomeen. Kanadalaissuomalainen herra onkin treenannut itsensä uutta alkuaan varten uskomattomaan kuntoon.

Äärettömän hyvässä kunnossa lihaksiaan pullisteleva Roy suorastaan kimalsi auringossa.
Lihaksiaan pullisteleva Roy suorastaan kimalsi auringossa.

Seiska vei Helsinkiin saapuneen kaksikon rannalle nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Royn komea ulkonäkö on pitkän työskentelyn tulos.

Hän kertoo Seiskalle havahtuneensa kilojen kertymiseen yllättäen. Roy arvioi painon nousseen vuodessa noin 22 kiloa. Oli ryhtiliikkeen aika.

– Tajusin, että oli aika pudottaa painoa, kun huomasin, etten mahtunut enää vanhoihin housuihini, televisiostakin tuttu mies kuvailee.

– Puoli vuotta meni tavoitepainon saavuttamisessa. Painoin vielä kuusi kuukautta sitten yli 106 kiloa. Nykyään vaaka näyttää 94 kiloa, ylpeä rantaleijona kuvailee.

 

Roy huokuu itsevarmuutta uudessa kropassaan.
Mies kuin veistos. Roy huokuu itsevarmuutta uudessa kropassaan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roy Rissanen (@royrissanen)

Ei ravintola-aterioille

Kevennysprojekti helpottui Royn mukaan huomattavasti koronasulun takia. 

– Liikkumisrajoitukset auttoivat todella paljon laihduttamiseni kanssa. Ravintolaillalliset ja pikaruoka jäivät nimittäin kokonaan pois. Olen säästänyt myös sievoisen summan, kun en ole päässyt käymään joka päivä Starbucksissa, Roy naurahtaa.

Roy muistutti merestä noustessaan hieman erästäkin salaista agenttia. Royn vierellä astelee hänen täysi-ikäistynyt poikansa Lex.
Roy muistutti merestä noustessaan hieman erästäkin salaista agenttia. Royn vierellä astelee hänen täysi-ikäistynyt poikansa Lex.

 

Roy on puhunut aiemminkin siitä, miten kuntoilu on hänen mielestään yksinkertaista, muttei missään nimessä helppoa.

– Painon pudottamiseen ei ole mitään yhtä keinoa. Tärkeintä on löytää ne tavat, jotka sopivat juuri sinulle. On tärkeää olla itselleen armollinen.

Hän painottaa myös sitä, ettei aio koskaan varsinaisesti rajoittaa syömistään tai lopettaa esimerkiksi roskaruoan syömistä kokonaan.

– Minusta ei koskaan tule vegaania, enkä tule syömään terveellisesti. Rakastan ruokaa niin paljon, Roy huokaa.

– Keho tarvitsee myös vaihtelevuutta ruoan suhteen. Jos haluan syödä kasan makkaraa lounaaksi yhtenä päivänä, niin syön toisena päivänä salaatin. Kaikki on kiinni tasapainottelusta, mies summaa ennen veteen pulahtamista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »