fbq
Paljasta Pintaa
04.06.2021 23:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Bea Toivonen
Ooh, mitkä sääret! Bea Toivonen poseeraa järisyttävän kuumana bikinikuvassa - "Boom!"
Paljasta Pintaa
04.06.2021 23:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, 28, on uskomattoman upea näky bikineissään. Entinen missi esitteli upeaa kroppaansa palattuaan Suomeen Selviytyjien kuvauksista Karibialta.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Kaunotar kertoi ennen kilpailuun lähtemistään, että hän on luonteeltaan yllytyshullu heittäytyjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi hän paljasti harrastaneensa nuoruudessaan ahkerasti eri urheilulajeja, kuten karatea, tennistä ja ratsastusta.

Lue myös: Hurjan muodonmuutoksen läpi käynyt ex-missi Bea Toivonen jätti juhlimisen ja laihtui – ”Luotan mieluummin peiliin kuin puntariin”

Tälläkin hetkellä hän pitää huolta kunnostaan oman personal trainerin avulla. Bea asuu Lontoossa ja työskentelee siellä maskeeraajana.

- Ihanaa olla Suomessa. Oli myös huippuu nähdä mun Selviytyjät Suomi -kilpatoverit! En malta odottaa, että näkee kauden telkkarista!! Aiotko sä katsoa?! Bea kirjoitti Instagram-julkaisunsa kuvatekstiksi.

Ylistäviä kommentteja sateli päivityksen yhteyteen. Eräs seuraajista tiivisti mietteensä osuvasti yhteen sanaan - "Boom". Tehosteeksi hän lisäsi liekkiemojeita.

Katso molemmat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEA TOIVONEN (@beatoi)

Lue myös: Varsinainen viettelijä! Ex-missi Bea Toivonen seksikkäänä alusvaatteissa: "Tyrmäävä"

Tässä muutama muukin kuuma otos kaunottaresta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEA TOIVONEN (@beatoi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEA TOIVONEN (@beatoi)

Lue myös: ”Olen mielelläni tukena ja turvana!” Missikaunottaret Bea Toivonen ja Emilia Seppänen tukevat rikoskohussa ryvettynyttä Sofia Belórfia!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »