Katso kuva!

Varsinainen viettelijä! Ex-missi Bea Toivonen seksikkäänä alusvaatteissa: "Tyrmäävä"

Uutiset | 15.01.2021 20:02

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen, 28, julkaisi viettelevän alusvaatekuvan Instagram-sivuillaan. Kuvatekstiin entinen missi kirjoitti uuden vuoden alkaneen rankasti.

Lue myös: Hurjan muodonmuutoksen läpi käynyt ex-missi Bea Toivonen jätti juhlimisen ja laihtui – ”Luotan mieluummin peiliin kuin puntariin”

Vuotta 2021 on eletty kaksi viikkoa ja se on ollut nyt jo rankka. Joka tapauksessa, ajattelin kohottaa hieman tunnelmaa tällä kuvalla. 

Kuvassa Bea makaa kyljellään syvän sinisellä samettisohvalla luumunväriset alusvaatteet yllään. Bean hiukset hulmuavat vapaina, ja katse on suunnattu kauas, kenties tulevaisuuteen? Sijainnikseen kaunotar on merkannut Lontoon.

Kommenttikenttä on täynnä ihailevia kommentteja.

-Tuijotan juuri maailman kauneinta ihmistä, julistaa yksi.

-Tyrmäävä, sanoo toinen.

Lue myös: Uuh, ex-missi Bea Toivonen esittelee peppuaan vartaloa nuolevassa punaisessa nahkaminissä ja ylipolvensaappaissa - katso viettelevät kuvat!

Sofia Belórfin ex-kämppiksenäkin asustaneella Bealla on Instagramissa yli 11 000 seuraajaa, mikä on täysin ymmärrettävää, kun katsoo kaunottaren toinen toistaan lumoavampia malliotoksia.

 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!