fbq
Paljasta Pintaa
22.07.2021 20:55
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Sony Music Finland & Instagram
William ja Sonja Aiello
Bikinikaunotar Sonja Aiello julkaisi puolialastomia yhteiskuvia räppäri Williamin synttäreiden kunniaksi - kuumaa koskettelua upeissa maisemissa!
Paljasta Pintaa
22.07.2021 20:55
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Sony Music Finland & Instagram

Räppäri William (oik. Ville Virtanen) ja hänen bikini fitness -kultansa Sonja Aiello juhlivat tänään (22.7.) Penelope-hitistäkin tunnettua synttärisankari Villeä.

Sonja onnittelee rakastaan sosiaalisessa mediassa ihanalla kuvasarjalla, jossa kaksikko kuhertelee uima-asuissaan altaan reunalla.

Lue myös: Raumalainen Ville räjäytti Spotifyn – mutta miksi Emma-palkittu William sivuutettiin Lukon mestaruusjuhlista? Artisti ihmettelee itsekin: ”Ei tullut kutsua”

Syntymäpäivänsä kunniaksi Spotify-tähti suuntaa illalla omalle keikalle, ja Sonja ottaa päivän myös levon kannalta. Sometauolta palannut Sonja kertoo Instagram-tarinoissaan olleensa tällä viikolla kipeä, joten aika on kulunut lähinnä Netflixiä katsellessa ja levätessä.

- Koronatesti oli onneksi negatiivinen, luojan kiitos, kaunotar kuitenkin mainitsee.

Muutaman päivän väsymyksen jälkeen olo on kuitenkin alkanut parantua.

- Tänään aamulla heräsin suht. virkeänä herättämään mun synttärisankarin, Sonja iloitsee.

Katso molemmat kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Bikini fitness -kisoihin treenaava vaaleaverikkö on upea bikinikaunotar myös aiemmin julkaistuissa kuumissa kesäkuvissa.

Lue myös: Tässä ovat Suomen seksikkäimmät bikinihottikset! Johannan ja Saran paljas pinta tyrmää uhkeudellaan, Sonjan, Suvin ja Pian biksukropat ovat mykistävän täydellisiä - sensaatiokuvat!

Lue myös: Fitnesskaunotar Sonja Aiello avoimena parisuhteestaan räppäri Williamiin: Asumme yhdessä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »