fbq

Prinssi Andrew yritetään saada puhumaan poliisille

Prinssin seksuaalirikoksista tuomittujen ystävien uhrit vaativat tätä puhumaan suunsa puhtaaksi.

Seksirikoksista tuomitun Peter Nygårdin kohuisalla Bahaman-kartanolla vieraillut prinssi Andrew, 63, on Yhdysvaltain liittovaltion poliisin eli FBI:n painostuksen kohteena. Hänen kerrotaan vastaanottaneen puheluita, joissa häntä yritetään suostutella kuulusteltavaksi.

Edesmenneen pedofiili Jeffrey Epsteinin uhrit väittävät, että Andrew on ollut epärehellinen siitä, että tahtoo auttaa uhreja oikeuden saavuttamiseksi, uutisoi Mirror. Andrew ja Jeffrey olivat ystäviä.

Useaa liikemiehen uhria edustava Spencer Kuvin katsoo, että prinssin tulisi suostua FBI:n kuulusteltavaksi.

- Hänen jatkunut hiljaisuutensa monien läheisten ystävien tullessa vangituiksi seksuaalisesta väkivallasta - Ghislaine Maxwell ja nyt Peter Nygård - lemuaa huonolta omaltatunnolta, Spencer täräyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seksirikoksesta tuomitun Peter Nygårdin, 82, oikeustaival on vasta alussa! Kestääkö ex-miljonääri koko ruljanssin?

Jeffrey Epstein hirttäytyi tutkintavankeudessa. Hän kiisti syyllisyytensä seksirikoksiin.
Jeffrey Epstein hirttäytyi tutkintavankeudessa. Hän kiisti syyllisyytensä seksirikoksiin.

Spencer sanoo, että hiljeneminen aiheuttaa lisää harmia, ja edesauttaa totuuden piilottelua. Andrew on raporttien mukaan maksanut 12 miljoonan punnan (13,7 miljoonan euron) sovittelusumman naiselle, joka kertoi olleensa "Epsteinin seksiorja" ja väitti, että myös prinssi harrasti seksiä hänen kanssaan.

Andrew on kieltänyt kaikki väitteet, ja vannonut olevansa tukena "taistelussa ihmiskaupan pahuutta vastaan". Eräs Epsteinin uhreista kuitenkin kokee, ettei Andrew seiso sanojensa takana.

- Andrew'n sanat ovat vain tyhjiä. On selvää monille, ettei hänellä koskaan ollut aikomustakaan auttaa meitä; muuten hän olisi kertonut FBI:lle, mitä hän tiesi. Ei ole ihme, että ajattelemmä hänen valehtelevan, uhri kommentoi.

Prinssi Andrew’sta kohudokumentti julki – rankkoja väitteitä seksuaalirikoksesta

Peter todettiin syylliseksi neljään seksuaalirikokseen hiljattain.
Peter todettiin syylliseksi neljään seksuaalirikokseen hiljattain.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy