fbq

Madeleinen ja Victorian serkku hierontakohussa: En ostanut seksiä

Kuningatar Silvian bonuspoika Patrick Sommerlath on kiusallisen skandaalin keskellä

Kuningatar Silvian veljenpoika Patrick Sommerlath, 52, on epäiltynä seksin ostamisesta. Hän on poistunut Ruotsista, ja paljastaa Svensk Damin haastattelussa oman puolensa tarinasta.

Kruununprinsessa Victorian, prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin serkku Patrick on myös prinsessa Leonoren kummisetä. Hän muutti Ruotsiin 16-vuotiaana ja kasvoi serkkujensa kanssa. Silviaa on kutsuttu jopa hänen "extra-äidikseen" heidän läheisten väliensä vuoksi.

Nyt Patrick on keskellä sottaista kohua, kun hänen todettiin lukeutuvan Tukholman Östermalmilla sijaitsevan hierontapaikan asiakaskuntaan. Yritys on ollut pitkään poliisin seurannassa, ja tiedustelun aikana siellä on käynyt lukuisia seksin ostajia, kirjoittaa Svensk Dam.

Patrick vieraili salongissa marraskuussa 2021, ja hänen tiedoissaan näkyy maksusuorituksia, jotka on tehty Ruotsissa käytössä olevalla Swish-maksusovelluksella. Svensk Damin mukaan Patrick on maksanut salongille ensin 250 kruunun arvoisen suorituksen, ja alle tuntia myöhemmin 1 000 kruunua extraa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Euroissa maksujen arvo on 21,79 ja 87,16 euroa. Syyttäjän mukaan ylimääräinen maksu viittaa seksin ostamiseen. Patrick kielsi asian kuulustelussa.

Tällaista on olla kuningatar Silvian ystävä - yllättäviä paljastuksia lähipiiristä

Patrick (kuvassa oikealla) on ollut teini-iästä lähtien tiiviisti mukana kuningasperheen elämässä.
Patrick (kuvassa oikealla) on ollut teini-iästä lähtien tiiviisti mukana kuningasperheen elämässä.

Patrick on ollut tiistaista (14.11.) lähtien ulkomailla, eikä ole kommentoinut kohua. Kuulustelun jälkeen häntä syytetään seksin ostamisesta, mutta häntä ei ole saatu kiinni.

Patrick päätti antaa haastattelun tilanteeseen liittyen Svensk Damin päätoimittajalle Johan T. Lindwallille. Hän perustelee päätöstään sillä, että kuningasparille on aiheutunut harmia tilanteesta.

Hän vakuuttaa haastattelussa, ettei ole ostanut seksiä.

- Olen tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa koko ajan. Olin varma, että syytteet hylättäisiin, sillä en ensinnäkään ole tehnyt rikosta, ja toiseksi sen tueksi ei ole todisteita, hän tilittää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Haastattelussa kuningattaren veljenpoika kertoo odottavansa nyt oikeudenkäyntiä omassa rauhassa. Hänen sijainnistaan on levinnyt spekulaatioita, ja jotkut lähteet uskovat hänen oleskelevan Drottningholmissa. Patrick kieltää nämäkin väitteet.

Kuninkaan muistelmat: Silvia myöhästyi omista häistään – morsian eksyi Tukholmaan

Patrick pysyy kannassaan, ettei ole koskaan ostanut seksiä.
Patrick pysyy kannassaan, ettei ole koskaan ostanut seksiä.

Ulkomaille häipyminen on voinut vaikuttaa Patrickia ympäröivän kohun suuruuteen. Hän kertoo katuvansa päätöstään lähteä Ruotsista. Nyt myös kuningasparia on syytelty hänen piilottelemisestaan.

- Se on hitto vieköön uskomatonta! Että jopa poliitikot menevät ja syyttelevät heitä siitä, on kaiken kritiikin ulkopuolella. Jos olisin tiennyt, että sekä lehdistö että poliisi tekisivät niin paljon työtä rikoksen takia, olisin päättänyt toisin.

- Harkitsin pitkään, että jäisin ja tulisin kuulusteltavaksi. Se tunui väärältä olla kohtaamatta sitä, kun tunnen lisäksi olevani epäoikeudenmukaisesti syytettynä. Jos en olisi tuntenut olevani jo valmiiksi median tuomitsema, olisin jäänyt. Nyt tein eri päätöksen, ja siitä tuli kohtalokasta kaikille osallisille, hän jatkaa.

Patrick kertoo soittaneensa kuningattarelle heti, kun sai tietää asiasta. Hän ei tiedä, tietääkö Victoria tapahtuneesta, mutta vakuuttaa haastattelussaan, että hänellä on puhtaat jauhot pussissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy