fbq
Kotimaa
01.11.2021 12:13
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Teemu Packalen
Yllätysuutinen synnytyssalista! Teemu Packalén lopettaa uransa: ”Pakko kohdata realiteetit - mä en haluu enää"
Kotimaa
01.11.2021 12:13
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Maanantaina 1.11. esikoislapsensa hyvinvointivalmentaja Eevi Teittisen, 32, kanssa saanut vapaaottelija Teemu Packalén, 34, ilmoittaa yllättäen lopettavansa uransa. Useita päiviä synnytysosastolla Eevin kanssa viettänyt Teemu perustelee päätöstään Instagramissa.

Lue myös: Tyttö tuli! Eevi Teittinen ja Teemu Packalén saivat esikoisensa rankkojen hetkien jälkeen

Nyt on aika kääntää sivua omassa elämässä ja sitä myöten lyödä hanskat ammattilaisuran puolella naulaan. Mä koin mun uralla mielettömiä tunteita, niin hyvässä kuin pahassa ja oon äärettömän kiitollinen niistä kaikista. On hyvä muistaa myös valmentajaa, valmentajia ja koko tiimiä. Mulla oli mun uralla maailman paras tiimi (sydän). Valmentajasta eritoten muodostui mulle todella läheinen ja loppuelämän ystävä. Vitsi mä oon kiitollinen näistä vuosista ja kaikista yhdessä koetuista jutuista, Teemu kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

Teemu kertoo kypsytelleensä päätöstä jo hyvän aikaa, eikä valinta missään nimessä ollut helppo. 

Nyt on vain pakko kohdata realiteetit ja todettava ”mä en haluu enää”. Tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu niin uskomattoman hienoja asioita, etten ole valmis laittamaan niitä syrjään saavuttaakseni jotain, jota olen jo kenties saavuttanut. Ja mikäli haluan saavuttaa jotain vielä enemmän, niin en edes uskalla ajatella mistä kaikesta pitäisi luopua lisää ja mitä se vaatisi. Lisäksi uran loppupään tyrmäystappiot tuovat terveydellisen riskin, jota en myöskään ole enää valmis ottamaan.

Urheilemista nyrkkiottelija ei aio kuitenkaan jättää kokonaan. Teemu kertoo jatkavansa myös seuratoimintaa ja valmennusta.

- PS. tätä tekstiä kirjoittaessa istun Tyksin synnytysosaston synnytyssalissa ja katson miten Eevi taistelee jo ties kuinka monetta tuntia! Huh, mun sydän sulaa ja samalla mä tajuan tehneeni niin oikeita valintoja (sydän). PPS. Antakaa anteeksi kirjoitusvirheet, iso mies on liikuttunut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teemu Packalen (@tepack)

Lue myös: Jestas, mikä muskelifaija! Isäksi tuleva Teemu Packalen julkaisi kuvan jäätävästä hauiksestaan: ”Sit takas sairaalaan”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »