fbqYllätysraskaus! Jenni Vartiainen odottaa toista lastaan - katso upea vauvamahakuva | Seiska
Kotimaa
28.07.2021 18:38
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jenni Vartiainen
Yllätysraskaus! Jenni Vartiainen odottaa toista lastaan - katso upea vauvamahakuva
Kotimaa
28.07.2021 18:38
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

New Yorkissa asuva laulaja Jenni Vartiainen, 38, odottaa toista lastaan. Jenni kertoi ilouutisen tänään keskiviikkona (28.7.) Instagram-tilillään.

– Onnellinen odotus (sydän), Jenni kirjoitti upean kuvan saattelemana.

Kuvassa Jenni pitää kättään jo selvästi pyöristyneen vatsansa päällä. Aihetunnisteeksi kultakurkku oli kirjoittanut babynro2 eli toinen vauva.

Päivitys keräsi hurjasti sydämiä, ja ensimmäisten onnittelijoiden joukossa olivat muun muassa Anna Abreu, Juha Tapio, Krista Siegfrieds, Kiira Korpi, Minka Kuustonen ja Laura Närhi.

Jennillä on lokakuussa 2019 syntynyt esikoinen. Myös tuolloin hän paljasti vauvauutisen sosiaalisessa mediassa, muutama kuukausi ennen lapsen syntymää.

Lue myös: Jenni Vartiainen ja rahkamiljonääri: Salakihlat?! Tuore kuva paljastaa upean sormuksen laulajan vasemmassa nimettömässä - katso!

Hehkui Emma-gaalassa

Seiska tapasi Jennin 14. toukokuuta Emma-gaalassa, jossa kaunotar kertoi kuulumisiaan.

– Olen ollut yli vuoden pois Suomesta. Nyt tuntuu ihanalta ja onnelliselta olla takaisin täällä ja nähdä kaikkia rakkaita, Jenni fiilisteli Seiskalle upeassa mustassa iltapuvussaan.

– Jos elämä haluaa näyttää monia puoliaan, niin se tuli kyllä maailman pandemiakeskuksessa näkyvästi esille. Korona on luultavasti ollut siellä konkreettisemmin ihan silmien edessä, kuin täällä Suomessa.

Lue myös: Arttu Wiskari laihtui kymmeniä kiloja! Emma-gaalan punaiselle matolle asteli täysin muuttunut mies – kuvat!

Ystävykset Elastinen ja Jenni Vartiainen näyttäytyivät yhdessä Emma-gaalan punaisella matolla.
Ystävykset Elastinen ja Jenni Vartiainen näyttäytyivät yhdessä Emma-gaalan punaisella matolla.

”Olemme olleet supervarovaisia”

Manhattanilla ja muualla New York Cityssä on eletty viimeisen vuoden ajan suoranaisia kauhunhetkiä. Päivitettyjen tilastojen mukaan Isossa Omenassa on todennettu lähes miljoona koronavirustartuntaa. COVID19-kuolemia on niitäkin yli 32 tuhatta.

Lue myös: Mitä mahtaa olla luvassa? Pitsimekon hylännyt Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä – vihjaa uusista työkuvioista

Pilvenpiirtäjässä asuva Jenni kiitteli onneaan siitä, että on saanut olla perheensä kanssa terveenä.

– Onneksi. Mutta olemme olleet ihan supervarovaisia. Siellä (Yhdysvalloissa) on myös tosi tiukat viranomaismääräykset, joita olemme tietysti noudattaneet. Lisäksi meidät on jo rokotettu, siellä kaikki nämä asiat ovat jo hyvin pitkällä, Jenni kertoi.

Lue myös: Jenni Vartiainen sai esikoisensa - vauvakuva kerää suomalaisjulkkiksilta koskettavia onnitteluita: "Maailmankaikkeuden suurin voima"