Katso kuva!
jenni vartiainen

Jenni Vartiainen ja rahkamiljonääri: Salakihlat?! Tuore kuva paljastaa upean sormuksen laulajan vasemmassa nimettömässä - katso!

Uutiset | 05.10.2020 14:14

Laulaja Jenni Vartiainen, 37, julkaisi viikonloppuna Facebookissa  ja Instagramissa kysymyksiä herättävän kuvan.

Otoksessa kaunotar tuijottaa kohti merta helteisissä maisemissa. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata kesää kaipaavasta päivityksestä mielenkiintoisen yksityiskohdan. 

Jennin vasemman käden nimetöntä näyttäisi nimittäin koristavan kultainen sormus. 

Laulaja on seurustellut jo muutaman vuoden Yhdysvalloissa asuvan suomalaisliikemiehen Samin kanssa. Nyt näyttäisi siltä, että rahkamiljonääriksikin kutsuttu miesystävä on kosinut Jenniä. 

Lue myös: Jenni Vartiainen kasvatti bisneksestään rahasammon – nosti 100 000 euroa osinkoa! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kesän viimeiset viikonloput... 🧘‍♀️

Henkilön Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) jakama julkaisu

Jenni ei ole toistaiseksi vahvistanut sosiaalisessa mediassa, että olisi mennyt kihloihin Sami-rakkaansa kanssa. Sormuskuvasta ensimmäisenä uutisoinut Iltalehti tavoitti Vartiaisen tämän managerin välityksellä, mutta laulaja kieltäytyi kommentoimasta mahdollista kihlautumista.

Sinkkupäivät päättyivät

Jennin sinkkupäivien päättymisestä uutisoitiin Seiskassa alkuvuonna 2018. Tuolloin kerroimme, että laulajakaunotar on löytänyt rinnalleen New Yorkissa asuvan suomalaisen liikemiehen.

Lue myös: Maria Veitolalta suora kysymys Jenni Vartiaisen ihmissuhteesta: ”Mistä pokataan rahkamiljonäärejä?” – laulaja yllätti vastauksellaan!

Jennin rakas on ollut perustamassa Suomeen rahkaa tuovaa yritystä. Lisäksi miehellä on vaikuttava ansioluettelo. Sosiaalisen median guruksi tituleerattu rakas on muun muassa kirjoittanut useita palkittuja tietokirjoja. Lisäksi hän on ollut kehittämässä kännykkäpeliä sekä ansioitunut valokuvaajana ja elokuvaohjaajana.

Pariskunnalle tuli perheenlisäystä lokakuussa 2019. Vartiainen oli ilmoittanut raskaudestaan Instagram-tilillään saman vuoden kesäkuussa. 

Lue myös: Jenni Vartiaisen suhde syvenee vauhdilla: taas lemmenlomalla rahkamiljonäärin kanssa – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #babyonboard #happiness

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Lue myös: Jenni Vartiainen sai esikoisensa - vauvakuva kerää suomalaisjulkkiksilta koskettavia onnitteluita: "Maailmankaikkeuden suurin voima"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hän on täällä terveenä ja täydellisenä ❤️

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Aiemmat suhteet

Ennen rahkamiljonääriä Jenni on seurusteli muusikkokollegan Elias Kaskisen kanssa. Heidän suhteensa päättyi vuonna 2017.

Lue myös: Vau! Tältä Vappu Pimiä, Jenni Vartiainen, Janina Fry ja 14 muuta suomalaista julkkiskaunotarta näyttävät täysin luonnollisina ilman meikkiä - katso pysäyttävä kuvagalleria!

Jenni eli myös avoliitossa kolme vuotta tuottaja Jukka Immosen kanssa. Yhteiselo päättyi eroon vuonna 2014. 

Kimmo elastinen Laiho ja Jenni Vartiainen         Emma Gaalan Punaisella matolla 2020-02-08
Jenni Vartiainen poseerasi ystävänsä Kimmo Laihon, eli Elastisen kanssa Emma Gaalan punaisella matolla helmikuussa 2020.

Lue myös: Jenni Vartiainen rakastui – uusi kulta on komea rahkamiljonääri!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!