fbq
Anna Abreu

Yllättävä paljastus! Tiesitkö tätä Anna Abreun työhistoriasta?

Sosiaalisen median palvelu Instagramissa kiertää parhaillaan sen tarinapuolella haaste, joka antaa ihmisille mahdollisuuden luetella kaikki työt, joita he ovat elämänsä aikana tehneet.

- Kerro, mitä töitä olet tehnyt, haasteessa yksinkertaisesti lukee vapaasti suomennettuna. 

Haaste on tavoittanut jo yli 7 500 ihmistä, ja lukuisat suomalaiset julkisuuden henkilöt ja myös tavan tallaajat ovat ottaneet siihen osaa luetellen toinen toistaan monipuolisempia ammattihistorioita. 

Samaan aikaan se on saanut myös kritiikkiä osakseen. Haaste aiheuttaa vertailua, eikä siinä oteta huomioon esimerkiksi opiskelua saati syystä tai toisesta johtuvia ongelmia työllistymisessä. Haaste on aiheuttanut ikävää vertailua ja kilpailua siitä, kuka on tehnyt eniten ja kaikista monipuolisimmin töitä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vau! Näin säteilevänä Anna Abreu edusti TTK-yleisössä - kuvat

Myös laulaja Anna Abreu, 32, on päättänyt tarttua tilaisuuteen, ja listannut Instagram-sivunsa tarinoihin oman ammattihistoriansa.

Anna lisäsi tarinaosioon kuvan, jossa hänen kasvojaan peittää klovnifiltteri. Kuvan päälle hän on kirjoittanut menneisyyden ammattinsa.

- Artisti. Siinäpä se sit olikin, hän kirjoittaa itkunauruemojin kera.

Anna Abreu pyörtyi lentokoneen vessaan ja teloi jalkansa - karmea alku Thaimaan-lomalle: "En pysty kävelemään"

Anna onkin tehnyt musiikkia hyvin nuoresta saakka. Laulajattaren ura sai alkunsa vuoden 2007 Idols-laulukilpailusta. Hän oli vain 16-vuotias osallistuessaan Helsingin koelauluihin. Anna tuli kilvassa toiseksi häviten finaalin Ari Koivuselle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Annan ensimmäinen studioalbumi Anna Abreu ilmestyi vielä samana vuonna. Tuolloin laulaja teki musiikkia englanniksi. Osa biiseistä oli myös portugalin- ja espanjankielisiä. Hänen ensimmäinen suomenkielinen albuminsa Sensuroimaton versio ilmestyi vuonna 2016.

Nykyisin Anna on yksi suomalaisen popmusiikin ykkösnimiä. 

Tältä Anna Abreu näyttää autoillessaan - Benjamin Peltosen kommenttiin on helppo samaistua

Suomalais-portugalilainen Anna osallistui Vain elämää -ohjelman toiselle kaudelle vuonna 2013. Saman vuoden kesäkuussa laulajatar meni naimisiin lumilautailija Lauri Heiskarin kanssa, jolloin hän myös vaihtoi portugalilaisen sukunimensä Abreun Heiskariksi. Hän käyttää nykyisin taiteilijanimeä ABREU.

Näin Anna Abreu on muuttunut vuosien varrella - huikeat kuvat