fbq
Ulkomaat
22.12.2021 12:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
Anna Abreu
Anna Abreu pyörtyi lentokoneen vessaan ja teloi jalkansa - karmea alku Thaimaan-lomalle: "En pysty kävelemään"
Ulkomaat
22.12.2021 12:47
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Artisti Anna Abreu kertoi keskiviikkona (22.12.) Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa läksineensä joulunviettoon Thaimaahan yhdessä aviomiehensä Lauri Heiskarin kanssa. Anna on päivittänyt sometililleen kuva- ja videomateriaalia uima-altaalta Bangkokista.

Anna kertoo, ettei lomallelähtö sujunut ihan ongelmitta. Nyt hän retkottaa rantatuolissa eikä pysty kävelemään kipeällä nilkallaan.

Anna kertoo stressanneensa koronaan sairastumista jo pari viikkoa ennen reissuun lähtöä. Anna oli sanojensa mukaan vältellyt ihmiskontakteja jo pitkään.

- Sain negatiivisen testituloksen, kun lähdettiin. Rupesin luulotautiseksi ja tuntemaan kaikenlaisia oireita lentokoneessa, Anna kertoo.

Lue myös: Huh, miten kuumaa! Anna Abreu hätkähdyttää upeana läpikuultavassa paidassa talvipakkasissa: "Oliks ikävä?"

Lentomatkan aikana yöllä Annalle kävi köpelösti.

- Menin yöllä vessaan ja pyörryin. Kuulemma olin tullut täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi, tällä hetkellä en pysty kävelemään, Anna paljastaa.

Hän sanoo, että kaikki ongelmat juontavat juurensa siihen, että hän stressasi koronaan sairastumista niin paljon, että sai sen takia kehiteltyä itselleen flunssaoireita.

Anna kiittää lentoemäntiä huolenpidosta. Lentoemännät olivat tuoneet hänelle karkkia.

Myös Thaimaan päässä matkalaiset päätyivät koronatesteihin, joiden tuloksia piti odottaa pitkään.

- Voitte vaan kuvitella millainen päivä oli, kun odoteltiin testituloksia täällä päässä 12 tuntia. Oli yhtä tuskaa. Eihän mulla koronaa ole, Anna sanoo.

Anna halusi kertoa vastoinkäymisistään, jotta someseuraajille ei välittyisi kuva piittaamattomuudesta tai matkustelun helppoudesta.

- Ihanaa joulua kaikille. Nauttikaa elämästä, vaikka tilanne on mikä on, Anna sanoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »