fbq
Kotimaa
10.07.2021 07:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Sofia Belorf
Yksin ja väsyneenä! Sofia Belórf haahuili tunnekuohussa ja Bambi kipitti perässä – kuva!
Kotimaa
10.07.2021 07:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Sofia Belórf nähtiin viime viikolla kuljeskelemassa Helsingin Rautatientorin metroasemalla hyvin väsyneen näköisenä.

– Hän haukotteli ja pyyhki silmäkulmiaan. Tuli sellainen tunne kuin hän olisi ollut aivan loppu ja tunnekuohuissa. Sofialla oli mukanaan matkalaukku sekä toinen pienempi laukku. Bambi-koira kipitti kiltisti emäntänsä vierellä, Rautatientorilta raportoidaan.

Bambi-koira kipitti kiltisti Sofian vierellä.
Bambi-koira kipitti kiltisti Sofian vierellä.

Lue myös: Sofia Belórf kuuli Stefan Thermanin villistä viikonlopusta ja blondikaunottaresta: huusi niin, että Bulevardi raikui – paparazzikuvat!

Ulkoilutti ökylaukkua

Seiska kertoi aikaisemmin tällä viikolla, että Sofia oli bongattu Helsingin keskustasta poikkeuksellisista toimista. Viime aikoina muun muassa helikopteri- ja huvivenekyydeistä nauttinut kohukaunotar nimittäin asteli raitiovaunuun Lasipalatsin pysäkiltä.

Kalliista maustaan tunnettu Sofia oli huonoksi onnekseen unohtanut matkasta kasvomaskin, jonka käyttöä edellytetään Helsingin julkisissa liikennevälineissä.

Sofia nähtiin ulkoiluttamassa ökylaukkuaan.
Sofia nähtiin ulkoiluttamassa ökylaukkuaan.

Lue lisää: Missä Stefu? Sofia Belórf kuvattiin yllättävissä puuhissa keskellä päivää - rikkoi rajusti sääntöjä 2400 euron ökylaukku olalla! Katso kuvat!

Tyylilleen uskollisena Sofialle oli kuitenkin mukanaan persoonallinen Christian Diorin book-tote -laukku. Jakardikankaasta tehty käsilaukku on kirjailtu taidokkaasti ja laukku on lähes taideteoksen veroinen. Vaikka kuosi on erityismallistosta, on hinta Sofian makuun nähden alhainen, vain 2 400 euroa, koska laukku ei ole nahkainen.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »