fbq
Markku Kanerva luotsaa Huuhkajia.

Yhteiskuva! Huuhkajat EM-kisoihin johdattanut Markku Kanerva edusti Satu-vaimonsa kanssa – ”Lähdemme tekemään uusia ihmetekoja!”

Vuoden valmentajaksi valittu ja vaimonsa Sadun vierellä Urheilugaalassa poseerannut Markku Kanerva teki gaalassa hattutempun. Nimitys vuoden valmentajaksi oli nimittäin kokeneelle koutsille jo kolmas laatuaan.

Tiukan vastuksen Markulle antoi Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen, jonka mestarillinen koutsaaminen johdatti viime keväänä kaikkien aikojen nimettömimmän leijonalauman kaikkien aikojen yllätyksellisimpään MM-kultaan.

Huippulupaava hiihtäjäkaunotar Anita Korva, 20, saapui Urheilugaalaan hävyttömän komean Henri-rakkaansa kanssa - ensimmäinen yhteiskuva!

Vaan komeat ovat meriitit Markullakin. Hänen johdollaan Suomen A-maajoukkue selviytyi ensimmäistä kertaa koskaan jalkapallon arvokisoihin. EM-kisat pelataan ensi kesänä ympäri Eurooppaa.

Markku Kanerva edusti Satu-vaimonsa kanssa Urheilugaalassa.
Markku Kanerva edusti Satu-vaimonsa kanssa Urheilugaalassa.

– Mennyt vuosi oli menestyksekäs, tunteikas ja huikea, mutta Huuhkajien kappaleesta on kirjoitettu vasta ensimmäinen osa. Nyt lähdemme tekemään uusia ihmetekoja, Markku lupasi.

Paljastava video Huuhkajat-tähtien villistä bileillasta karaokessa: halailua ja hurmoksellista huutolaulua - katso vain Seiskassa!