fbq
Wille Rydman

Wille Rydmanista maalattu vastenmielinen graffiti järkyttää Helsingin Suvilahdessa – kuva!

Eduskuntavaalit lähestyvät, joten kamppailu tulevista edustajapaikoista käy todella kuumana. Peli on kovaa, mutta pääsääntöisesti reilua. Ala-arvoisia temppuja näkee harvakseltaan, mutta niitäkin löytyy. Yksi pohjanoteerauksista näki juuri päivänvalon Helsingin Suvilahdessa.

Tuntematon henkilö on maalannut seinään perussuomalaisten Wille Rydmanista graffitin, joka kiistatta loukkaa kansanedustajan kunniaa. Seinämaalauksessa muun muassa nimitetään Rydmania pedofiiliksi, raiskariksi ja rasistiksi. Wille on jakanut kuvan graffitista Twitteriin.

Wille Rydmania ei ole koskaan tuomittu yhdestäkään rikoksesta, eikä hänen toiminnastaan ole käynnissä yhtään esitutkintaa saati syyteharkintaa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kansanedustaja Wille Rydman syyttää kohumissi Adelea valehtelusta – paljastaa viestit Seiskalle

Seiska tavoitti Rydmanin kommentoimaan seinämaalausta.

Hän ottaa kantaa Hesarin hänestä hiljattain tekemään juttuun, jossa useat eri naiset syyttivät häntä epäasiallisesta käytöksestä. Poliisin mukaan Rydmania ei epäillä mistään rikoksesta, mutta poliisi selvittää parhaillaan, syyllistyikö Hesari jutussa rikokseen.

- Sitäkin kornimpaa on, että samojen henkilöiden mielestä on aivan ok, että valtakunnan päälehti julkaisee yksittäisestä poliitikosta täysin paikkansapitämättömiä väitteitä. Häväistysjutun laatijat ovat tienneet julkaisseensa sepitteellisiä tarinoita. Tästä on olemassa monipuolista todistusaineistoa, joka nyt on poliisillakin käytössä esitutkinnassaan, Rydman sanoo. 

 

Seiska paljasti hiljattain, että osa Hesarin väitteistä ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi Rydmanin ex-naisystävä Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele oli puhunut haastattelussa epätotuuksia salanimellä. Rydman todisti asian Seiskalle näyttämällä Adelen ja hänen välistä viestihistoriaa. 

- Jokainen voi kuvitella, millaista törkyä olen saanut osakseni HS-jutun johdosta. Tuo graffiti on vain jäävuoren huippu. Olen sinänsä riittävän kylmäpäinen ollakseni lotkauttamatta korvaani törkypuheille tai -graffiteille. Politiikassa toimiminen on myös kasvattanut erittäin paksun nahan, Rydman kertoo. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aatelisena esiintyneen kohumissi Adelen taustoista uutta tietoa: Pesi miljonääriporhon pyykkejä