fbqVuosia absolutistina! Raitistunut BB-voittaja Janica Westerback kertoo terveellisistä elämäntavoistaan – hylkäsi jopa kahvin! | Seiska
Kotimaa
28.05.2021 17:07
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Katja Teinilä, Tape Valkonen, Matti Matikainen
Janica Westerback
Vuosia absolutistina! Raitistunut BB-voittaja Janica Westerback kertoo terveellisistä elämäntavoistaan – hylkäsi jopa kahvin!
Kotimaa
28.05.2021 17:07
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Katja Teinilä, Tape Valkonen, Matti Matikainen

Janica Westerback tuli tutuksi hyvin villinä persoonana voittaessaan Big Brother -kilpailun vuonna 2011. Tosi-tv-tähden elämä on muuttunut sittemmin huomattavan paljon ja hän pyrkii parantamaan terveyttään kokonaisvaltaisesti. 

Elämäntapojen parantuminen on ollut jo pitkäaikainen prosessi, sillä hän on ollut vesiselvänä jo vuosia. 

- Lopetin alkoholijuonnin kokonaan, kun vaihtui vuosi 2013. Olen nyt yhdeksättä vuotta absolutisti, eli mä en käytä mitään päihteitä. En edes kahvia, kun tulin kofeiinillekin yliherkäksi, Janica paljastaa puhelimitse.

Lue myös: Wau, mitkä muskelit! Bikini fitness -kisoihin tähtäävä BB-Janica kasvaa silmissä – kaunottaren kehitys on uskomaton!

Kofeiinipitoisen aamujuoman jättäminen elämästä ei ollut hänelle vaikeaa, koska Janicalle tuli kahvista hyvin huono olo. 

- Nyt olen alkanut hirveästi lipittää teetä, ja sehän on oma maailmansa, kun niitä makuja on niin paljon. Minusta on tullut sellainen teeholisti, hän naurahtaa. 

janica westerback seiska
Janica palasi sosiaaliseen median maailmaan viime vuonna seitsemän vuoden poissaolon jälkeen.  

Apua liikunnasta

Epäterveellisten juomien karsimisen lisäksi hän on aloittanut uutena harrastuksena kuntosalilla käynnin. Liikunnallinen tekeminen on auttanut Janicaa paljon, koska viime vuosi oli neljän lapsen äidille henkisesti hyvin raskas avioeron takia. 

- Kyllähän se auttaa jaksamaan arjessa. Kun itse voi hyvin, niin on jaksavaisempi lasten kanssa ja tulee energiaa kaikkeen tekemiseen.  

Lue myös: BB-tähti Janica Westerback pumppasi itsensä uskomattomaan kuntoon - lihakset herättävät huomiota tuoreissa kuvissa: ”Vitsi, mitkä habat!”

Kaikki henkinen taakka ei Janican mukaan välttämättä näkynyt ulospäin. Itse hän on huomannut jaksavansa enemmän sen jälkeen, kun aloitti harrastuksen marraskuussa. 

Avioeron lisäksi elämänmuutoksiin kuului paluu työelämään viiden vuoden tauon jälkeen.

- Nythän mulla on siis ensimmäinen lomaviikko vuoteen, joten onhan tämä ollut aikamoinen taival. Silloin syksyllä oli henkisesti tosi raskasta. Nyt luulen, että olen päässyt valoon tunnelin päässä. Tuntuu, että olen onnellinen ja minulla on kaikki hyvin. Elämässä on kaikki mitä tarvitsen ja kaikki muu on vain bonusta. 

janica westerback salilla 4
Salilaitteiden käyttöä Janicalle opasti personal trainer Tape Valkonen.