fbq
Johanna Tukianen

Viihtyy uuden rakkaan kanssa! Johanna Tukiainen iloitsee tuomiostaan: "Nyt on juhlan paikka"

Seiska kertoi eilen keskiviikkona (19.4.) Johanna Tukiaisen, 44, tuoreesta tuomiosta.

Ruotsissa Attundan käräjäoikeus tuomitsi Johannan pahoinpitelystä, lapsirauharikoksesta (ruots. barnfridsbrott) sekä virkamiehen vastustamisesta.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Johanna Tukiainen tuomittiin kolmesta rikoksesta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tuomioon johtaneet tapahtumat sijoittuvat viime vuoden tammikuulle. Silloin Johanna oli tyttärensä kanssa asunut äitinsä luona. Syytteen mukaan Johanna oli pahoinpidellyt äitiään tämän pitäessään Johannan tytärtä sylissään.

Poliisit kutsuttiin paikalle, ja pidätyksen yhteydessä Johanna sylki yhden poliisin päälle. Johanna kiisti oikeudessa kaikki syytteet.

Oikeuden ratkaisun mukaan Johanna ei kuitenkaan saanut uutta rangaistusta kyseisistä rikoksista. Päätös perustuu Ruotsin rikoslakiin. Käräjäoikeuden mukaan Johannan aiempi rangaistus on riittävä seuraamus myös näistä uusista rötöksistä.

Totuus selvisi oikeudessa! Johanna Tukiainen myönsi elävänsä ystäviensä rahoilla

Kohublondi on nimittäin jo ennestään tuomittu lokakuussa törkeästä lapsikaappauksesta ja määrätty valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon.

Johanna joutuu kuitenkin maksamaan vahingonkorvaukset jutun kahdelle asianomistajalle, eli hänen äidilleen (noin 942 euroa korkoineen) sekä tyttärelleen (noin 882 euroa korkoineen). 

Johanna määrättiin maksamaan valtiolle myös noin 70 euron rikosuhrimaksun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Johanna Tukiainen
Seiska seurasi Johannan oikeudenkäyntiä paikan päältä Ruotsissa.

Käräjäoikeus linjasi, ettei Johannaa velvoiteta maksamaan korvauksia poliisille, sillä virkamies ei pystynyt todistamaan mihin Johannan sylki tarkalleen osui.

Johanna Tukiainen tarjosi huumeita poliisille – oikeudenkäynti paljasti rajuja yksityiskohtia kohukaunottaren pidätyksestä

Johanna on avautunut tuomiostaan Facebookissa. Hän on kirjoittanut aiheesta sekä omassa Facebook-profiilissaan että salaisessa profiilissaan.

– Halleluja! Kiitos Jeesus Kristus: Olen vapaa! En saanut vankeutta tai yhteiskuntapalvelua. Ylistä herraa! Johanna iloitsee vapaasti suomennettuna.

Tältä Johanna Tukiaisen Marja-äiti näytti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen – kuva ei herkille

Johanna on myös useampaan otteeseen kirjoittanut virheellistä tietoa tuomiostaan. Hän muun muassa väitti virheellisesti, että syytteet olisivat kaatuneet oikeudessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Muutamat Johannan faneista ovat huomauttaneet kohublondia siitä, ettei häntä todettu syyttömäksi vaan että hänet tuomittiin kolmesta rikoksesta.

 Syyttäjä vaati ehdotonta vankeutta! EI MENNYT LÄPI SENKIN NÄÄTÄ!!!!!!! Poliiseille ei tarvitse maksaa sakkoa myöskään penniäkään!!!!! Johanna kuittasi tylysti.

Johanna myös kertoi olevansa Helsingissä tällä hetkellä. Kohublondi juhlisti tuomiotaan samppanjalla sekä prinsessakakulla uuden rakkaansa sekä ystäviensä seurassa.

Johanna julkaisi kuvan kauniista rakennuksista, joka on ilmeisesti otettu Helsingin arvoalueelta. Julkaisu on myöhemmin poistettu.

– Juhlan paikka! Nyt prinsessakakkua ja samppanjaa ihanien ystäviensä seurassa. Kiitos Jeesus! Johanna kirjoitti ja merkitsi rakkaansa julkaisuunsa.

Johanna Tukiainen löysi uuden rakkaan - suhdetta varjostaa outo yksityiskohta