fbq
Kotimaa
22.04.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Tiia Elg
Vau! Salkkarit-tähti Tiia Elg julkaisi tavallisen perhearkikuvan: "Rikoin some-etikettiä. Ehkä jopa somen"
Kotimaa
22.04.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Salatut elämät -saippuasarjasta tutulle näyttelijälle Tiia Elgille, 35, perhearki on tuttua. Kahden lapsen äitinä, tunnettuna näyttelijänä ja sosiaalisen median vaikuttajana hän tasapainottelee toisinaan imagonsa kanssa. 

Avoimena ihmisenä hän silti haluaa tuoda Instagramissa itsestään esiin muitakin puolia kuin ne kaikkein kiillotetuimmat Instagram-kuvat. 

- Turhuuden turhuus, pakko myöntää. Somen kiiltokuvamaailma otti musta otteen hetkeksi, Tiia kirjoittaa Instassa. 

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Kesävermeisiin sonnustautuneet Salkkarit-kaunottaret Irina Vartia ja Tiia Elg käänsivät katseita – kuva!

Hän viittaa kertomallaan siihen, kun meinasi jättää jakamatta yhden ihanan otoksen, jossa hän pitelee marraskuussa syntynyttä poikaansa sylissään.  

- Jäin jumiin ajatukseen: mitä kaikki ajattelee, ehkä ne ajattelee, miksi toi julkaisee jotain noin tavallista? Ei tässä ole mitään ihmeellistä tai inspiroivaa. Lisäksi ei meikkiä ja himavaatteet. Ai niin ja hiukset ponnarilla, koska tarkoitus on mennä pesemään ne. Ja mitä vielä: peiliselfie. Ja toi 2vuotiaan ilmapallokin lattialla, pitäisi olla jo roskissa, synttäreistäkin on kulunut jo 2 viikkoa. Ja mitä toi fleece tekee tuossa tuolilla, eikö sen pitäisi olla kaapissa? Tiia kuvailee päässään pyörineitä ajatuksia.

Näyttelijä ymmärtää, että hänen ajatuksensa ovat vain hänen oman päänsä sisällä. Tiia kuitenkin voitti itseään mollaavat ajatuksensa, koska kuva oli hänelle kaikkea muuta kuin turhamaisuutta. 

- Tämä oli ihana aurinkoinen aamu, oltiin nukuttu hitusen pidempään kuin yleensä. Kahvi tuoksui ja leivät olivat paahtumassa. Nautittiin aamupala ja käveltiin pitkä vaunulenkki. 

Lue myös: Kesämekkokuva paljasti yllätysraskauden! Salkkarit-tähti Tiia Elg myöntää: Toinen lapsi tulossa!

Arkisen onnensa lisäksi hän iloitsee mielensä muuttamisesta. 

- Rikoin some-etikettiä. Ehkä jopa somen. Jos ei muuta, niin tämä voi olla kannanotto: On ok olla arkinen ihan somessakin. Sitähän elämä pääasiassa on – arkea, Tiia muistuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae)

Perhe kasvoi

Näyttelijän perheeseen kuuluu avopuolison lisäksi kaksi lasta, joista vanhempi on tyttö ja nuorempi poika.  Hänen toinen lapsensa syntyi lasten oikeuksien päivänä perjantaina 20. marraskuuta. 

Lue lisää: Salkkarit-tähden lapsi syntyi - tässä on Tiia Elgin suloinen poikavauva: ”Hän on timantti” 

- Hän on timantti. Tuossa hän uutuudeltaan tuhisee ja ihmettelee maailmaa, ja me ihmettelemme häntä: Suppusuu, tomera katse, pehmoinen ja tummatukkainen. Maailma on hetkeksi pysähtynyt. Kaikki erittäin hyvin, Tiia kuvaili tuolloin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae)

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elg: Vauva tulossa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiia Elg (@tiiasusannae)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »