fbq

Vau! Näin hulppeat tuparit Renny ja Johanna Harlin järjestivät

Harlinien perhe elää todellista amerikkalaista unelmaa Floridan Miami Beachilla.

Elokuvapariskunta Renny, 64, ja Johanna, 29, Harlin kertoivat toissa viikolla suuresta elämänmuutoksestaan. Harlinien perhe nimittäin muutti uuteen kotiin.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Perhe on asunut aurinkoisessa Miamissa suurin piirtein vuoden päivät, sillä he muuttivat juuri ennen pienen Coco-tyttären syntymää. Lopulta osoittautui, että Renny ja Johanna ovat vaihtaneet asuntoa Floridan Miamissa. Nykyinen lukaali sijaitsee Miami Beachilla.

Renny ja Johanna Harlinin odottamaton elämänmuutos: "Hyvästi"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eilen (4.6.) Renny hehkutti Instagramissa perheen valmistautuvan tuleviin grillailuihin. Suuri päivä on koittanut, ja kyseessä ovatkin olleet eräänlaiset barbecue-tuparit.

Johanna Harlinilta siirappinen perhepäivitys: "Ei ole sanoja"

Johannan jakamien iloisten Instagram-tarinoiden kautta pääseekin kurkistamaan Harlinien uuteen kotiin, tai sen pihaan, entistä paremmin. 

Eräs vieraista on kuvannut idyllistä takapihaa, joka miltei huutaa amerikkalaista unelmaa. Nurmikko loistaa kirkkaanvihreänä, pieni uima-allas kimaltelee kutsuvasti ja grilli on varmiina käristämään herkkuruokia. Pihalta löytyy myös aurinkotuolit rentouttaviin hetkiin. 

- Kiitos, että kutsuitte meidän grillaustupaantuliaisiinne, vieras kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Aina tyylikäs Johanna näyttää juhlineen hempeän roosanvärisessä yksiolkaimisessa mekossa, jota koristaa hauska röyhelöyskityiskohta. Mekon väri korostaa kauniisti Johannan auringossa päivettynyttä ihoa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna ja pikku-Coco ovat lisäksi pulahtaneet juhlan tuoksinnassa altaaseen viilentymään.

Renny ja Johanna Harlinin yllättävästä elämänmuutoksesta uutta tietoa

Renny on viime aikoina ollut työn tuoksinnassa. Hän ja Johanna juhlivat vastikään legendaarisilla Cannesin elokuvafestivaaleilla Ranskassa. Renny edusti festivaalilla huikeaa kuutta elokuvaa, joita hän on työstänyt viime vuosina. Näihin lukeutuivat esimerkiksi The Refuge ja The Bricklayer, joita Johanna tähdittää.

Tällaista on Renny ja Johanna Harlinin muuttunut arki