fbq
renny ja johanna harlin

Renny ja Johanna Harlinin yllättävästä elämänmuutoksesta uutta tietoa

Seiska kertoi eilen keskiviikkona (24.5.), että elokuvapariskunta Renny, 64, ja Johanna, 29, Harlin ovat tehneet suuren elämänmuutoksen.

Pariskunta muutti Yhdysvaltoihin hetki ennen pienen Coco-tyttären syntymää. He ovat asuneet aurinkoisessa Floridassa noin vuoden ajan.

Rennyn ja Johannan yllätysilmoitus muutostaan tuli somekansalle yllätyksenä. He ovat aikaisemmin julkaisseet upeaa kuvamateriaalia kodistaan sekä ylellisestä arjestaan.

– Hyvästi Cocon ensimmäinen koti. Aina sydämissämme, Johanna kirjoitti Instagram-tilillään vapaasti suomennettuna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Renny ja Johanna Harlinin odottamaton elämänmuutos: "Hyvästi"

Nyt Johanna on kertonut uudesta kodistaan lisätietoa. Hän julkaisi Instagram-videotarinoissaan upeita videoita uudesta kodistaan.

Johanna on itsekin vielä häkeltynyt uuden kotinsa upeudesta.

– Heräsimme uudessa kodissamme. En voi uskoa tätä, Johanna kirjoitti vapaasti suomennettuna ja merkitsi Rennyn videotarinaansa.

Renny ja Johanna Harlinin Coco-vauvan uintihetki sulattaa sydämet – katso ihastuttava video

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Videon perusteella Rennyn ja Johannan koti sijaitsee aivan veden äärellä. Koti on kanavan varrella, ja pihalta avautuu suora näköala kanaalille.

Lyhyellä klipillä nähdään myös monta upeaa venettä. Erään veneen perässä mainitaan sen nimi ja kotikaupunki sekä osavaltio. Tarkkasilmäiset fanit ovat varmasti huomanneet, että veneen perässä mainitaan ainakin osavaltio FL, eli Florida.

Vaikuttaisi myös siltä, että veneessä mainitaan Miami, eli Harlinien uusi koti sijaitsee hyvin todennäköisesti edelleen Miamissa. Veneen teksti on kuitenkin videolla niin pientä, ettei siitä saa satavarmasti selvää.

Näyttääkö Coco Harlin enemmän Rennyltä vai Johannalta? Mielipiteet jakautuneet

Johanna julkaisi myös videon kodin sisätiloista, ja Coco-tytär konttaa iloisena kiiltävällä valkoisella laattalattialla. Olohuoneesta avautuu näkymät sisäpihalle, jossa on uima-allas.

Sushia ja drinkkejä! Renny ja Johanna Harlin valloittivat Miamin yön

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Perheen Myy-koira juoksee vauhdilla olohuoneen läpi sisäpihalle.