fbq
Varpu Hintsanen

Varpu Hintsasen koskettava kirjoitus 8-vuotiaana menehtyneelle Senja-tyttärelleen: "Tänäänkin äitiä itkettää"

Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan kesän lopulla julkaissut Varpu Hintsanen julkaisi koskettavan kirjoituksen menehtyneelle Senja-tyttärelleen. Senja kuoli syöpään vain 8-vuotiaana vuonna 2019.

Varpu vei pyhäinpäivänä (6.11.) tyttärensä hautapaikalle kynttilän, niin kuin monena muunakin päivänä. Varpu avautui surustaan koskettavasti sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kirjoituksessa.

Kyyneleet virtasivat Varpu Hintsasen uutuuskirjan julkistustilaisuudessa - herkät kuvat julki: "Senja lähettää terveisensä taivaasta"

Eihän tämä päivä mitenkään muista päivistä eroa. Minä kaipaan ja muistelen sinua joka ikinen päivä - sytytän kynttilän kotona kuvasi viereen ja pidän todella huolen, ettei valo haudallasi katoa. Joka ikisenä päivänä minä mietin sinua. Mitä mihinkin asiaan tuumaisit. Mitä musiikkia kuuntelisit, kuka olisi sinun suosikkisi tältä Vain elämää -kaudelta? Mitä sinä nyt toivoisit joululahjaksi? Mitä temppuja olisit Elsa-ponin kanssa oppinut? Varpu kirjoitti Instagram-tilillään.

Varpu oli julkaissut päivityksessään kaksi kuvaa. Toinen kuva on kauniista haudasta, jota koristavat kukat ja kynttilät. Toinen otos on äidin ja tyttären yhteiskuva.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tänäänkin äitiä itkettää. Mutta älä huoli - takuulla myös naurattaa (sydän) Siitä tasapainosta äiti osaa pitää huolen, vaikka muutoin tasapainon kanssa aika ajoin onkin vielä harjoiteltavaa. Sinä olet siellä, mutta sinun valosi on täällä kirkkaana edelleen (sydän) Terveiset sinne taivaaseen äidin rakas (sydän).

Varpu sai satoja lohduttavia viestejä, joista hän oli kovin kiitollinen.

- Valtavan suuri kiitos teidän lähettämästänne myötunnosta, välittämisestä ja rakkaudesta (sydän) Kaikki hyvä rakkauden energia, jota viestitse olen saanut, todella välittyy ja tuntuu. Viestejä on tullut satoja, enkä ole ennättänyt lukemaan kaikkia vielä. Jokaiselle teille haluan kuitenkin lähettää kiitokseni, Varpu kirjoittaa.

Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
hintsaset
Varpu Hintsasen perheeseen kuuluu muusikko-juontaja Sami Hintsanen sekä hänen teini-ikäinen tytär Senni Raappana.