fbq
tis-eve

Varo juonipaljastuksia! Bile-Dani ja Eve kohtaavat iltanuotiolla – lomaromanssi puretaan atomeiksi: ”Kun käsi oli mun pikkuhousujen päällä…”

Temptation Island Suomi -ohjelmassa päästään keskiviikkoiltana (23.5.) seuraamaan yhtä kauden odotetuimmista iltanuotioista. Toisensa kohtaavat Bile-Dani ja Eve, jolla oli matkan ajan silminnähden onnellinen lomaromanssi Kallen kanssa.

Molemmat tunnustivat ihastuksensa ja viettivät yhdessä viimeiset 24h-treffit. Kalle on myös kauden aikana laukonut kommentteja, joiden perusteella kaksikko on mennyt pidemmälle kuin vain nukkunut samassa sängyssä.

Bile-Dani parka, Temptation Islandilla halut katossa – yötreffeillä seksipuheita ja paljastuksia: ”Oon hieronu Eveä ja testannut sen kosteusasteen!”

dani ja eve

Keskiviikkoillan jaksossa kuullaankin, kuinka Sami patistaa Dania kysymään asioista, joihin katsojatkin haluavat vastauksia. 

Avaisitko tuota Kalle juttua?

- Kallesta on tullut mulle ihan älyttömän läheinen ihminen täällä. Ja se varmaan lähti jo ensimmäisistä bileistä, kun mulla tuli jo kauhea ikävä sua kohtaan. Mulle tuli bileissä sellaisia itkukohauksia useampaan kertaan, ja Kalle oli ainoa, joka oli valmis kuuntelemaan. Pikkuhiljaa sen kanssa tuli vietettyä enemmän aikaa, ja se ansaitsi sitä luottamusta. Sille oli helppo puhua meistä ja muistakin asioista. Kalle oli valmis kuuntelee sen ikävän, eikä millään tavalla syyllistänyt mua, sua tai meidän suhdetta. Se oli koko ajan meidän puolella ja läsnä. 

Alkaa kuulostaa siltä, että teillä oli vaan hyvä kaverijuttu?

kalle ja eve

- Tietenkin, kun tuli vietettyä paljon aikaa yhdessä ja kauan erossa susta, niin läheisyyden kaipuu heräs jossain kohtaa. Ollaan oltu aika läheisesti Kallen kanssa, ja oon muillekin sen myöntänyt, että olen ihastunut, mutta lisännyt siihen myös, että "ihastuminen" on aivan eri asia kuin "olla rakastunut".

Huhhuh, Temptation Islandin Kalle "pikkukalu pystyssä" Bile-Danin avovaimon kanssa: “Jos pettää, niin sen pystyy antamaan anteeksi!”

Eve rikkoi jälleen rajoja Temptation Island Suomessa: ”Dani pyysi viimeisenä iltana yhdessä, etten tekisi näin!”

Mä oon kuullut kaks pusua sun antavan sille?

- MUN ANTAVAN? En ole antanut Kallelle pusuja. Vikan illan bileissä pelattiin pullonpyöritystä, ja siinä Kalle pussas mua. Olen antanut poskipusuja, mutta en ole antanut huulille kertaakaan. 

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kaataa bensaa liekkeihin pyytämällä Eveä selittämään hänen ja Kallen yhteisten öiden sisältöä. 

- Olen nukkunut Kallen kainalossa, lusikassa tai näin. Meillä on ollut hipsuttelua, ja se on antanut mulle hierontoja. Pari viimeistä yötä, niin kovasti se on yrittänyt. Siinä vaiheessa, kun käsi oli mun pikkuhousujen päällä, niin sanoin, etten ikinä haluaisi tehdä sitä sulle. Ollaan oltu hyvin läheisesti, mut mulla on pysynyt housut jalassa. Voin sanoa, että olen koetellut itseäni ihan äärirajoille. 

- Mä olen oikeasti koetellut itseäni ihan äärirajoille. Voin sanoa, ettei Kalle ollut mikään helppo houkutus. Ja kyllä mä sen myönnän, että mun olis tehny mieli panna tai jotain muuta, mut en ole lähtenyt siihen touhuun, koska mä haluun olla sun kanssa. 

Miten pariskunta saa tilanteen selvitettyä? Se selviää keskiviikkona Nelosella kello 22!