Hyppää pääsisältöön
eve ja kalu

Bile-Dani parka, Temptation Islandilla halut katossa – yötreffeillä seksipuheita ja paljastuksia: ”Oon hieronu Eveä ja testannut sen kosteusasteen!”

Temptation Island Suomessa nähdään keskiviikkona ensimmäiset 24 tuntia kestävät treffit. Viimeisille deiteille lähtevät muun muassa Eve ja hänen lomaromanssinsa Kalle, jonka seksihalut nousevat kattoon jo päiväaktiviteettien lomassa. 

Lue lisää: 

Illallispöydässä keskustelu kääntyy jälleen seksiin. Kallen mielestä Even avomiehen Danin pitäisi kiittää häntä kuvausten päätyttyä, sillä mies on pitänyt kaunottaren halut korkealla. 

- Oon pitänyt sun paneutusasteen maksimissa, Kalle laukoo. 

- Molemmilla alkaa olla aika kovat puutostilat. Ehkä yritämme lievittää sitä irstaalla läpällä, josta molemmat saa jonkun tasosta nautintoa, Eve tuumaa.

Vaalea kaunotar paljastaakin, ettei Kalle ole päästänyt häntä helpolla. Pari on viettänyt öitä yhdessä ja suukkojakin on vaihdettu. 

TAUSTAA: Huhhuh, Temptation Islandin Kalle kalu pystyssä Bile-Danin avovaimon kanssa: “Jos pettää, niin sen pystyy antamaan anteeksi!”

eve

- Ihana olla tavallaan kiimassa ja tietää, että panettaa. Se, että me heitetään tällaista pikkutuhmaa läppää, niin se buustaa tätä tunnetta. Se on meidän juttu, me tykätään siitä fiiliksestä. 

Puolestaan Kalle kertoo jotain, mikä saa varmasti Bile-Danin varpailleen. 

- Onhan ne kädet vaellellut siellä täällä, mutta hyvän maun rajoissa. Oon hieronu Eveä ja testannut sen kosteusasteen. En ole ollut sisällä, mutta sanotaanko niin, että on käyty reisien sisäpuolella… Even kädet on kanssa ottanut siitä kalusta selvää, mies paljastaa. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkona ja torstaina kello 22! 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!