fbq
Vappu Pimiä

Vappu Pimiä kohtasi karvaan pettymyksen Oslossa: ”Tää oli surkea esitys”

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 44, on suunnannut työn puolesta Norjan pääkaupunkiin Osloon.

Tuttuun tapaansa Vappu on ikuistanut tapahtumia sosiaaliseen mediaan. Instagram-tarinoihin kuvaamiensa videoiden perusteella Oslon sää ei varsinaisesti helli Vappua, vaan vettä vaikuttaa satavan urakalla. Oslossa on myös kylmä, ja lämpötilat heittelevät tällä viikolla kymmenen asteen molemmin puolin.

Vappu yöpyy Oslon Radisson Blu Plaza -hotellissa, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, vain kivenheiton päässä Oslon päärautatieasemasta ja aivan kuuluisan Oslo Spektrum -konserttipaikan vieressä. 

Vappu Pimiä ärähtää seuraajilleen: "Tekopyhyyden huipentuma!"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eilisiltana (26.9.) juontaja vaikutti varsin voipuneelta pitkän päivän jälkeen.

- Minulla on oikea "el classico" -hotellihuonejumi - en jaksanut edes lähteä tuonne ravintolaan, vaan tulin tänne huoneeseen, hän juttelee kameralle hotellihuoneen sängystä.

Vappu on ilmeisesti löytänyt uuden suosikkisanan, eli espanjan kielen "el classicon", jonka hän lausuu vielä toistamiseen. 

- Tilasin kuulkaa tuolta room servicesta. Sieltä tulee minulle "el classico room service" -annos, eli bursa! Vappu iloitsee ja pohtii menevänsä aterioinnin jälkeen unten maille.

Vappu Pimiän suuri Maajussille morsian -unelma toteutui: "Olen aina sanonut pareille..."

Vappu on kuitenkin saanut kohdata karvaan pettymyksen. Kulinaristille norjalainen hotelliburgeri ei ole maistunut. Vappu ikuisti hiukkasen maistelemansa annoksen valokuvaan.

- Nyt oli muuten suoraan sanottuna paskin burgeri hetkeen, suorasanainen juontaja kirjoittaa kuvan päälle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Aivan järkkyä kuraa, mut oli pakko syödä vähän, jottei nälkään kuole, mut tää oli kyllä surkea esitys, pihvi aivan karmea! järkyttynyt vaaleaverikkö tilittää.

Vapun epäonni ei onneksi jatku ikuisesti. Tänä aamuna (27.9.) hän on kuvannut hotellin aamupalabuffettia. Pekonit, makkarat, pannukakut ja munakokkeli tekivät mitä ilmeisimmin juontajaan vaikutuksen.

- No nyt näyttää jo paremmalta, Vappu nimittäin kirjoittaa videon päälle.

Omalle aamiaislautaselleen Vappu on valinnut esimerkiksi erilaisia leipiä ja päällisiä, pekonia, pari kananmunaa, mysliä ja vesimelonia.

- Päivän tärkein, hän muistuttaa.

Vappu Pimiä kärvisteli monelle tutusta ongelmasta: ”Ei tarvitsisi..”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vappu on suomalaisten suosikkikasvo televisiosta. Hänet tunnetaan esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa- ja Maajussille morsian -ohjelmien juontajana. Sosiaalisessa mediassa Vapulla on vahva presenssi, eikä hän arkaile puhua mielipiteitään ääneen.

Pimeyden laskeuduttua meno villiintyi - Vappu Pimiä pussailulomalla