Jessica Ruokola

Väkivaltainen ero! Ex-missi Jessica Ruokola syyttää itseään: ”Miehet eivät pärjää minulle”

Kotimaa | 21.03.2021 10:01

Vuoden 2016 Miss Helsinki, Playboy-malli Jessica Ruokola, 30, paljasti tuoreimmassa Seiskassa, että hänen kihlaus on purkautunut. Jessica ehti olla kihloissa entisen rakkaansa kanssa kaksi vuotta.

Hänen mukaansa pari erosi yhteisymmärryksessä, vaikka lopullinen päätös erosta oli hänen.

Lue myös: Riitaisa ero! Playboy-kaunotar Jessica Ruokolan kihlaus purkautui – ”Sydämeni on niin särkynyt, ettei mitään järkeä”

Jessica kertoo heidän eronneen jo viime marraskuussa, mutta koronan vuoksi he ovat asuneet tähän asti yhdessä.

– Asumme Barcelonassa, ja korona on tehnyt kaikesta aivan helvettiä. Täällä on niin paljon rajoituksia, että muuttaminen on ollut täysin mahdotonta. Viimein pari viikkoa sitten muutto onnistui, ja exäni lähti asunnostani.

– Olen sydän sykkyrällä, että epäonnistuin taas, Playboy-malli murehtii.
– Olen sydän sykkyrällä, että epäonnistuin taas, Playboy-malli murehtii.

Lue myös: Muutto onnistui vihdoin! Elämänsä rakkaudesta riitaisasti eronnut Jessica Ruokola: ”Korona on tehnyt kaikesta aivan helvettiä”

Syytän itseäni

Jatkuva yhdessäolo aiheutti vakavia riitoja ja kiristi hermoja molemmin puolin.

– Hän muuttui tosi paljon, ja varmasti muutuin minäkin. Toisen kunnioittaminen hävisi täysin, ja asiat menivät sanallisesti tosi rumaksi. Lopulta riidat äityivät myös fyysisiksi, Jessica myöntää.

– Syytän itseäni parisuhteiden epäonnistumisesta. Haaveilen kuitenkin perheestä, ja tiedän, että toteutan haaveeni vielä joskus, entinen Miss Helsinki sanoo.
– Syytän itseäni parisuhteiden epäonnistumisesta.  Haaveilen  kuitenkin  perheestä, ja  tiedän, että  toteutan haaveeni vielä joskus, entinen  Miss Helsinki  sanoo.

Lue myös: Villiä touhua! Playboy-missi Jessica Ruokola merkkasi pakaransa ja latasi pepustaan lähikuvan someen: Näetkö uuden tatuointini?

Ex-missi pahoinpideltiin aiemmassa parisuhteessaan, ja monien pahoinpitelyn uhrien tapaan hän soimaa tästä osittain itseään.

– Syytän itseäni siitä, etten onnistu parisuhteissa. Minulla on aika rankat taustat, ja olen joutunut rakentamaan itse itselleni kaiken. Minusta on tullut niin vahva persoona, että miesten on vaikea käsitellä sitä.

– Minulla on niin kova temperamentti, että miehet eivät pärjää minulle. Ja kun he eivät pysty vastaamaan sanallisesti, he ottavat fyysiset keinot käyttöön. Ruoskin ja syytän siitä itseäni.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Patrick Brito
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!