fbq
Kotimaa
20.02.2021 15:09
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen
Stig
Vain elämää -tähti Stig sai apua ammattilaiselta ongelmaan: Katsoin aina väärään suuntaan!
Kotimaa
20.02.2021 15:09
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen

Stig jännittää enemmän virtuaalikeikkoja kuin liveyleisöä.

– Alussa oli kamalaa esiintyä kameralle, katsoin aina väärään suuntaan. Sain onneksi ammattilaisen apua siihen, ja hoksasin, että nyt ei tarvitsekaan huomioida montaa naamaa, vain se kamera, artisti kertoi Seiskalle Tampere-talolla järjestetyssä Iskelmä-gaalassa.

Stig

Stig on monen muun tapaan viihtynyt kuluneen vuoden kotisohvalla, joka on inspiroinut myös tulevaa levyä.

– Levyn kannessa istun sohvalla kalsareissa.

Lue myös: Artisti Stig kertoo käyttävänsä hassua tapaa naamioituakseen "tavikseksi" julkisilla paikoilla: "Kun mulla on pidempi loma, niin..."

Olen sottapytty kotona

Antti Ketonen

Romanttisena miehenä tunnettu Antti Ketonen intoili Iskelmä-gaalassa, että hän pääsi vihdoin shoppailemaan juhlavaatteita. Pukeutumiseen panostava laulaja kertoo saavansa palautetta vaimoltaan, että kotonakin voisi joskus panostaa ulkonäköön.

– Hänen mukaansa voisin näyttää tältä välillä kotonakin, koska olen siellä melkoinen sottapytty. Pitänee yllättää hänet joskus pukeutumalla gaala-asuun arkenakin.

Lue myös: Laulaa asiakkaille! Antti Ketonen toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa: Pientä erimielisyyttäkin ollut

Salaisuuden paljastuminen ilahduttaa

Pete Parkkonen

Pete Parkkonen on saanut paljon kysymyksiä Sukuni salat -ohjelmasta, jossa artistille selvisi, että hänen isoisänsä oli monilahjakas muusikko Karibian merellä sijaitsevalta Martiniquen saarelta.

– Sitä tietoa on sulateltu perheen parissa nyt viimeisimmät puoli vuotta. On uskomatonta, että isoisäni tausta on ollut niin samanlainen kuin omani, vaikka en tiennyt hänestä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »