fbq
Suvi Teräsniska

Vain elämää: Suvi Teräsniska söi kuormasta – ryhtyi vehtaamaan työntekijänsä kanssa: ”Aika pian me jäätiin kiinni”

Perjantaina (22.10.) Vain elämää -ohjelmassa vietetään Suvi Teräsniskan päivää. Ohjelmassa Suvi taustoittaa, kuinka hän päätyi yhteen aviomiehensä Simo Aallon kanssa.

- Kävi niin, että ihastuttiin, rakastuttiin, mentiin kihloihin ja naimisiin. Ja nyt meillä on kolme lasta, Suvi kiteyttää.

Suvi ja Simo kohtasivat vuonna 2011, kun Simo aloitti Suvin bändissä monitorimiksaajan työt. Suvi kertoo kamppailleensa tuolloin huonon itsetunnon kanssa.

- Elämään tuli sellainen ihminen, joka melkeinpä ensimmäistä kertaa sanoi mulle, että sä oot kaunis ja kelpaat juuri sellaisena kuin sä olet. Siitä tuli älytön itsevarmuuden buusti, Suvi muistelee.

Suvi Teräsniska
Suvi Teräsniska on ollut yhdessä miehensä kanssa kymmenen vuotta.

Vain elämää: Suvi Teräsniska murtuu avioliittonsa vaikeuksista: "Meillä on meneillään kriisi"

Suvi kuvailee ihastumisen aikaa ”rakkauden kuplana” ja ”pelkkänä hattarana”.

Chisu tiedustelee, milloin bändi sai tietää kaksikon suhteesta.

- Aika pian me jäätiin kiinni, Suvi myöntää.

Suvin mukaan moni hänen kanssaan työskentelevä ihminen haluaa ottaa kunniaa pariskunnan yhteen saattamisesta. Keikkarundeilla he olivat porukan ainoat sinkut, joten heidän yhteen saattamisestaan vitsailtiin. Suvi ja Simo nauroivat alkuun muiden mukana, kun eivät vielä olleet nähneet toisissaan potentiaalista kumppania.

Suvi muistelee ohjelmassa bändiläisten olleen varmoja suhteesta siinä vaiheessa, kun laulaja nukkui Simon vieressä vuokramökissä keikkareissulla.

- Se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Mutta kun asia lähti kytemään, niin siinä ei kauaa mennyt, Suvi kuvailee.

Aiemmin Vain elämää -kauden aikana Suvi on puhunut avoimesti avioliittonsa ongelmista. Hän kertoi herkistyneenä parisuhteensa ajautuneen tänä keväänä kriisiin.

- Meillä on meneillään kriisi, jota me käydään läpi, mutta siellä on paljon hyvää. Me ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan, Suvi kertoi.

- Olen onnellinen siitä, että ollaan päästy purkamaan jo asioita ihan kahdestaan uudella sellaisella tasolla, jolla ei olla koskaan ennen keskusteltu, vaikka me ollaan oltu mun miehen kanssa 10 vuotta yhdessä, Suvi taustoitti.

Pariskunnalla on kolme alle kouluikäistä poikaa. Ohjelmassa Suvi kertoo, että odottaessaan kuopustaan, Simo otti äänitysvehkeet mukaan rakenneultrakäynnille. Pojan sydänäänet on tallennettu yhteen Suvin kappaleeseen.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.