fbq
Telkkari
04.10.2021 20:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Nelonen
Suvi Teräsniska
Vain elämää: Suvi Teräsniska murtuu avioliittonsa vaikeuksista: "Meillä on meneillään kriisi"
Telkkari
04.10.2021 20:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Nelonen

Vain elämää -ohjelmassa vietetään tällä viikolla Anna Abreun päivää. Luvassa on jälleen upeita esityksiä, koskettavia tarinoita ja suuria tunteita. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Anna kertoo ohjelmassa vaikeuksistaan ja uupumuksestaan. Annan esimerkistä myös muut kertovat omista haasteistaan. Suosikkilaulaja Suvi Teräsniska kertoo ennen omaa esitystään omista haasteistaan. Hänen avioliittonsa on vaikeassa tilanteessa.

- Korona ei ole ollut varmaan yhdellekään parisuhteelle helppo asia. Kun puhuttiin siitä häpeästä, että täytyy uskaltaa sanoa, niin mä uskallan sanoa ääneen, että… Tämä kevät ei ole ollut kauhean helppo meidän parisuhteessa, Suvi kuvailee ohjelmassa, murtuen kyyneliin.

- Meillä on meneillään kriisi, jota me käydään läpi, mutta siellä on paljon hyvää. Me ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan, Suvi kertoo kollegoilleen.

- Mä olen onnellinen siitä, että me ollaan jo päästy purkamaan asioita ihan vaan kahdestaan, Suvi jatkaa, kertoen parin löytäneen uuden tason keskusteluilleen, vaikka takana on jo kymmenen yhteistä vuotta. 

Vain elämää

Lue myösSuvi Teräsniska huoltaa parisuhdetta työn tiimellyksessä: "Tavallaan se tulee siinä mukana"

Pari tapasi töiden merkeissä jo vuosia sitten. Suvi ja Simo Aalto menivät naimisiin Kolarissa kesällä 2014. Kaksikolla on kolme yhteistä lasta. Simo työskentelee Suvin ääni- ja valomiehenä. 

– Tavallaan se parisuhde tulee siinä mukana, samalla kun työskentelee, Suvi kertoi Seiskalle parisuhteestaan syksyllä 2021. 

Suvi Teräsniska kuuluu Suomen tunnetuimpiin laulajiin. Hänen hitteihinsä kuuluvat esimerkiksi Jos menet pois ja Täydellinen elämä.

Lue myös: Suvi Teräsniskan perheellä edessä elämänmuutos: Lapsen koulunkäynti ei saa kärsiä

Vain elämää perjantaisin Nelosella kello 20.00 ja Ruudussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »