fbq
Kotimaa
01.04.2021 08:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Pinksu Marjomaa
”Vähän hinnakkaampi hankinta” Sinkut paljaana -ohjelmasta tuttu julkkismaskeeraaja Pinksu Marjomaa esittelee erikoisen kotinsa sydämen
Kotimaa
01.04.2021 08:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Ylen Sinkut paljaana -treffiohjelmassa nähtävä maskeeraaja Johanna ”Pinksu” Marjomaa, 41, asuu asunnossa, joka lyö vierailijan ällikällä. Koko kerrostaloyksiö on vuorattu lattiasta kattoon vaaleanpunaisella: pinkkejä pehmoleluja, koristetyynyjä, lamppuja, pyykkikasseja… Jopa palohälytin on pinkki.

– Pinkki on ehdottomasti dominoivin väri, mutta halusin myös valkoista vähän rinnalle. Esimerkiksi kattolamppu olisi ollut pinkkinä liian raskas.

Lue myös: Amanda Harkimo ja Kelly Kalonji joutuvat paljaina treffeille - uskalias uutuussarja hätkähdyttää!

Unelmasohva Lahdesta

Kompaktin kaupunkiasunnon silmäterä on massiivinen barokkisohva, jonka valtavat pinkkipehmusteet lepäävät vitivalkoisilla rakenteilla.

– Tällainen sohva oli vuosia vain unelmana, enkä edes osannut arvata, että se tulisi vastaani vielä joskus. Mutta sitten bongasin sen sattumalta Lahdesta ja erään verhoilijan työhuoneella. Tiesin heti, että tämä on se sohva!

– Siinä kävi vielä niin onnellisesti, että sain valita kankaan ja hän maalasi muut osat valkoiseksi. Olen sohvastani ylpeä ja tosi tyytyväinen siihen, vaikka olikin vähän hinnakkaampi hankinta. Mutta kyllä kannatti.

Pinkin kodin sydän on  valtava barokkisohva.  – En edes ostohetkellä mitannut sitä, että  mahtuuko se tänne!  Jos se olisi ollut yhtään  isompi, en olisi saanut  sitä eteistä pidemmälle.  Se oli kyllä aikamoista  taiteilua, Pinksu nauraa.
Pinkin kodin sydän on  valtava barokkisohva.  – En edes ostohetkellä mitannut sitä, että  mahtuuko se tänne!  Jos se olisi ollut yhtään  isompi, en olisi saanut  sitä eteistä pidemmälle.  Se oli kyllä aikamoista  taiteilua, Pinksu nauraa.

Lue lisää ja katso kuvat Pinksun pinkistä asunnosta Seiska Klubista!