fbq
Telkkari
08.12.2020 11:33
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle
Sinkut paljaana
Amanda Harkimo ja Kelly Kalonji joutuvat paljaina treffeille - uskalias uutuussarja hätkähdyttää!
Telkkari
08.12.2020 11:33
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle

Useista tosi-tv-ohjelmista tuttu dj ja kohujulkkis Amanda Harkimo, 30, ja entinen Miss Helsinki Kelly Kalonji, 33, tähdittävät Ylen uutta, rohkeaa deittailusarjaa, jossa sinkkukaunottaret päätyvät treffeille kokonaan ilman meikkiä ja pelkistetyssä asussa.

Tammikuussa alkavassa Sinkut paljaana -ohjelmassa ovat mukana Amandan ja Kellyn lisäksi TikTok-tähti Kaisa "nmakaisa" Nieminen, 27, kauneusalan vaikuttaja Johanna "Pinksu" Marjomaa, 41, bloggaaja ja entinen Miss Helsinki -finalisti Saara Kemiläinen, 26, sekä Temptation Island Suomen seitsemännen tuotantokauden sinkkuna tutuksi tullut Isabell Jansson, 22.

Ohjelman juontaa Yle Kioskista tuttu toimittaja ja suosittu tubettaja Emma Karasjoki.

Lue myös: Vau, mikä vartalo! Amanda Harkimo sporttisena auringonpaisteessa – nostalginen kuva ulkomailta

Sinkut paljaana

Sinkut paljaana -tiedotteessa sarjaa kuvataan seuraavasti:

"Miltä tuntuisi lähteä sokkotreffeille, jos juuri ennen h-hetkeä huolella pakkeloidut meikit pyyhittäisiin pois ja oma vaatetyyli vaihtuisi pelkistettyyn asuun? Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä. Vaikka sosiaalinen media on luonut paineita näyttää mahdollisimman virheettömältä, löytyykö rakkaus sittenkin paremmin, kun paljastaa itsensä uudella tavalla?"

Lue myös: Amanda Harkimo etsii asuntoa tyrmäävällä kuvalla - kireästä mekosta näkyy läpi lähes kaikki: "Upeet rinnat ja pusuhuulet"

Tiedotteen mukaan ohjelman jokainen jakso keskittyy yhden julkkissinkun ympärille, muiden sinkkunaisten ja juontajan ollessa mukana tukijoukkoina sekä sohvaraatina.

"Esiteltyään normaalin ehostus- ja pukeutumistyylinsä, jakson päätähti poistaa meikin ja kampauksen, vaihtaa tarkkaan valitun asunsa yksinkertaiseen mekkoon ja suuntaa vuorotellen sokkotreffeille neljän kumppaniehdokkaan kanssa. Katsojien tavoin myös muut sinkut pääsevät sohvalta käsin tirkistelemään treffejä ja keskustelemaan tutustumisen etenemisestä. Meikittömien deittien jälkeen naiset valitsevat yhden ehdokkaista toisille treffeille - sekä päättävät, saapuvatko he uusille treffeille meikillä vai ilman."

Sinkut paljaana
Sinkut paljaana -ohjelmaa juontaa Emma Karasjoki (kesk.). Ohjelman sinkkuja ovat Kaisa Nieminen (vas.), Kelly Kalonji, Saara Kemiläinen, Amanda Harkimo, Johanna "Pinksu" Marjomaa ja Isabell Jansson. 

- Tämän sarjan tekeminen avasi silmiäni vielä enemmän sille, että laittautumisella pystyy luomaan itselleen kovan kuoren ja peittämään vaikeitakin asioita. Olen todella ylpeä sarjan mimmeistä, joista jokainen uskalsi paljastaa itsestään sellaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole totuttu näkemään - vaikka se ei todellakaan ollut heille helppo paikka. On upeaa olla mukana tekemässä ohjelmaa, jollaista ei ole koskaan aikaisemmin nähty Suomessa. Monelle ohjelman nimi ja alkuasetelma saattavat herättää ennakkoluuloja, mutta kuvauksissa pääsimme käsittelemään liiankin monille naisille tuttuja haavoittuvuuden ja epävarmuuden tunteita, joten ohjelma herättää katsojissakin varmasti paljon pohdittavaa, juontaja Emma Karasjoki kuvailee tiedotteessa.

Lue myös: Kuumia suhdehuhuja! Amanda Harkimo ja ex-jääkiekkoilija Semir Ben-Amor viihtyvät yhdessä – "Läheisissä väleissä!"

Myös ohjelman julkkissinkut kertovat, että ilman meikkiä ja tarkoin luotua ulkokuorta oleminen ei ole heille helppoa.

- Kyllä mun on pakko myöntää, että oon monta, monta kertaa herännyt aikaisemmin ja mennyt salaa laittamaan sellaisen snadin meikin, että muka heräisin silleen, Amanda Harkimo kertoo tiedotteessa.

- Mä voin sanoa, että mä piiloudun mun meikin taakse, koska siitä mä saan mun itsevarman olon - silloin olen niin sanotusti täydellinen. Ilman meikkiä mun on vaikea olla, Kelly Kalonji puolestaan sanoo.

Lue myös: Venemiljonääristä eronnut Kelly Kalonji keskittyy uraansa – ”Olen päättänyt pysytellä mahdollisimman kaukana kaikista miehistä!”

Sinkut paljaana
Kelly on yksi uutuusohjelman sinkuista.