Akseli Herlevi

Vaatteet vähenevät serpentiinisateessa! Burgerimies Akseli Herlevi viettää työmiehen vappua!

Kotimaa | 29.04.2021 15:01

Vappu tunnetaan työväen juhlana, mutta kaikki eivät heitä silloin työ- tai opiskeluhaalareita niskaan. Päinvastoin, julkkiskokki ja Naughty BRGR -ravintoloitsija Akseli Herlevi, 36, vain vähentää vaatetustaan serpentiinisateessa.

– Kyllähän vappu on perinteisesti sellainen kesän aloitus. Silloin vedetään shortsit jalkaan ja niitä pidetään syyskuun loppuun asti. Siitä se lähtee, Akseli sanoo Seiskalle.

– Vappu on tietysti myös työn juhla. En muista varmaan yhtäkään aikuisiän vappua, ettenkö olisi ollut silloin töissä. Olen tehnyt vappulounaita lähestulkoon joka vappu, sillä se on perinteisesti kiireistä sesonkiaikaa ravintoloissa.

Lue myös: Burgerimies Akseli Herlevin ravintolaimperiumia yritetään ostaa – ”En tiedä, mitä tekisin rahoilla!”

Naughty BRGR laajentaa vappuna purilais-imperiumiaan Suomen Chicagoon. – Odotukset uudesta Lahden-ravintolasta ovat todella kovat!
Naughty BRGR laajentaa vappuna purilais-imperiumiaan Suomen Chicagoon. – Odotukset uudesta Lahden-ravintolasta ovat todella kovat!

Oma ravintolarakennus

Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta, sillä simabileiden aikaan Aksu painaa pitkää päivää. Tällä kertaa työmaana toimii Suomen Chicago, jonne burgeri-imperiumi seuraavaksi laajentuu. Lahden Naughty BRGR avautuu sattumoisin tuoreimman Seiskan ilmestymispäivänä (29.4.).

– Löysimme sieltä todella nätin funkkiskiinteistön. Meillä on kovat odotukset Lahden toimipisteellemme, joka on myös ensimmäinen erillinen ravintolarakennuksemme, Aksu fiilistelee.

– Mutta vaikka burgereita paistaisi vain kotona kavereille, tärkeintä on varmistaa, että pöytä on koreana. Eli siis kaikille riittävästi burgereita ja simaa siinä sivussa! 

Lue Akselin vinkit kotikokeille torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!