fbq
Kotimaa
01.11.2021 13:16
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Andrei Koivumäki
Vaatimattomuus ei kaunista! Kiinteistöpohatta Andrei Koivumäki rakastaa luksusmerkkejä ja hienoja autoja - analysoi Kauppalehdelle imagoaan: 80 prosenttia ihmisistä arvostaa minua!
Kotimaa
01.11.2021 13:16
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäkeä, 33, on tituleerattu kiinteistömaailman Cheekiksi. Vertaus perustuu luksustyyliin ja omien saavutusten häpeilemättömään, varsin epäsuomalaiseen, julistamiseen. Andrei on totuttu näkemään liikenteessä ökymaasturinsa kyydissä, arvokellot ranteesta vilkkuen. Kaupan päälle herra pitää tarkkaa huolta siitä, että kovalla treenillä rakennetut muskelit pysyvät pumpissa.

Andrei
Andrei vuonna 2020. Kuvasta puuttuu miehen nykyinen heila, kuvankaunis taiteilijablondi.

Arvostusta

Andrei on brändi. Kauppalehden haastattelussa hän toteaa, että julkisuuden tuomasta näkyvyydestä on ennen muuta etua liike-elämässä. 

- Mitä enemmän on esillä, sitä enemmän saa toimeksiantoja.

Anderi kertoo Kauppalehdelle, että äimistelyä ja ärsytystäkin aihettaneet autot, arvokellot ja muut statussymbolit ovat osoituksia onnistumisista. Erityisen kiinnostava kysymys koskeekin juuri Anderin rahamies-playboy -imagoa. Hän arvioi, että aiemmin häntä arvostettiin vähemmän kuin nykyään. 

- Kyllä se jakaa mielipiteitä [tavaralla leveily], mutta nykyään ei enää ärsytä niin monia ihmisiä kuin aikaisemmin. Ennen 50 prosenttia vihasi ja 50 prosenttia tykkäsi. Nyt 80 prosenttia arvostaa.

Ei ole tiedossa, mihin Anderi perustaa tilastonsa, mutta heitollaan hän todennäköisesti tarkoittaa, että suomalaiset ovat jo tottuneet hänen leveään show off -tyyliinsä. 

Asuntokaupat Sokkona
Asuntokaupat sokkona -ohjelma teki Andrein tunnetuksi koko maan mitalla.

Lue kaikki Andreista klikkaamalla tästä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »