fbq
Kotimaa
12.07.2021 17:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sofia Belórf
Uudet silikonirinnat! Sofia Belórfin 4,5 desin implantti oli ylösalaisin - katso kuva lopputuloksesta!
Kotimaa
12.07.2021 17:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Täydellisyyttä tavoitteleva Sofia Belórf on vaihdattanut rintaimplanttinsa. Fitnesskaunottaren silikonileikkaus ikuistettiin hänen omassa Sofian salaisuudet -sarjassa, joista uudet kaksi jaksoa on nähtävissä maanantaisin Discovery+-palvelussa.

Lue myös: Sofia kommentoi Katiska-tuomiotaan: Vatsani ei mene enää sekaisin sen nettijuttuja lukiessa!

Aiemmat 4,5 desin implantit poistettiin, ja tilalle laitettiin samankokoiset uudet täytteet.

Leikkauksessa huomattiin myös, että vasemman rinnan implantti oli kääntynyt ylösalaisin, mikä vaikutti rintojen muotoon. Rinnat eivät siis kasvaneet, vaan tiivistämisen takia koko saattoi jopa pienentyä.

– Ensimmäiset rintaimplantit otin 19-vuotiaana, mutta ne jouduttiin vaihtamaan, kun ne olivat niin vähissä rasvoissa, lihas kasvoi ja ne näyttivät hassulta. Eli ne ovat nyt nämä implantit. Mun mielestä ne ei ole täydelliset, ja mä olen täydellisyyden tavoittelija, Sofia kertoo lääkärin vastaanotolla ennen kolmatta rintaleikkaustaan.

Operaatio tehtiin tamperelaisella lääkäriasemalla. Ohjelmassa nähdään yksityiskohtaisesti, kuinka vanhat täytteet poistetaan, ja uudet laitetaan tilalle Sofian ollessa nukutuksessa. Sofia pääsi toipumaan hotellille pian leikkauksen jälkeen.

Tummakutri on päivittänyt kuvausten jälkeen itsestään kuuman bikinikuvan, jossa täyteläiset rinnat loistavat pääosassa. Kuvan tekstissä Sofia kertoo nauttivansa Suomen kesästä.

– Kesä ja kärpäset, Sofia fiilisteli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Lue myös: Yksin ja väsyneenä! Sofia Belórf haahuili tunnekuohussa ja Bambi kipitti perässä – kuva!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »