Samu Haber

Ulosottomies kintereillä! Samu Haberin firman kummalliset maksuvaikeudet paljastuivat

Kotimaa | 10.06.2021 07:39

Maailmanmainetta nauttineen Sunrise Avenuen laulajan Samu Haberin, 45, yritys näyttää hiipumisen merkkejä. Bändin lopettamisen ja koronatilanteen myötä Get Nasty Oy:n liikevaihto on pudonnut yli 600 000 euroa edelliseltä vuodelta.

Viime vuonna firma teki noin miljoonan euron liikevaihdolla 194 000 euroa voittoa.

Vielä kaksi vuotta sitten firma teki peräti kolmen miljoonan euron bisnestä, josta kertyi 1,6 miljoonaa euroa voittoa. Pudotus yhtiön liikevaihdossa ja kannattavuudessa on siis ollut jyrkkää.

Rokkarin maine ei ole puhtoinen. Hänet on tuomittu niin talousrikoksista kuin äskettäin huumausaineen käyttörikoksesta.
Rokkarin maine ei ole puhtoinen. Hänet on tuomittu niin talousrikoksista kuin äskettäin huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue myös: Tuoreet kuvat paljastavat: Samu Haber käynnisti mökkiparatiisissaan rakennusprojektin – kesäksi toinen talo viereen!

Vouti perässä

Seiskan selvityksessä paljastui, että Samun putiikilla on myös ulosottomerkintöjä. Tämä vaikuttaa todella oudolta, sillä yhtiö on hiipumisesta huolimatta vakavarainen.

Ulosottomerkintöjä Get Nastylle kertynyt neljä. Yritykseltä on jäänyt rästiin työttömyysvakuutusmaksuja ja lakisääteisiä tapaturmavakuutuksia yhteensä noin tuhat euroa.

Kiinnostavasti Seiskan selvityksissä selviää myös, että ulosotossa on todettu este. Se voi tarkoittaa joko varattomuutta tai sitä, että vouti ei ole tavoittanut velallista, jolta saatavia halutaan karhuta.

Lue lisää Samun yhtiön taloustilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!