Tuoreet kuvat paljastavat: Samu Haber käynnisti mökkiparatiisissaan rakennusprojektin – kesäksi toinen talo viereen!

Kotimaa | 08.05.2021 09:33

Sunrise Avenue -yhtyen nokkamies Samu Haber, 45, kipaisi viime toukokuussa mökkikaupoilla. Lainhuutotodistuksen mukaan Samu osti Länsi-Uudeltamaalta upean merenrantahuvilan 950 000eurolla.

Piilopirtti ei ole Samun itsensä nimissä, vaan kiinteistön omistaa rokkarin Get Nasty Oy. Samu on kertonut aikovansa käyttää mökkiä studiona.

Lue myös: Samu Haber sai tuomion huumausainerikoksesta – festariviikonlopusta tuhansien eurojen sakot

Korkean kallion päällä oleva talo on varsin moderni, sillä se valmistui vasta vuonna 2019. Noin 80-neliöisessä huvilassa on kolme huonetta, tupakeittiö ja sauna. Suurista maisema-ikkunoista avautuu upeat näkymät merelle.

Huvilalta aukeaa upeat merinäkymät. Talon vasemmalle puolelle nousee uutta pytinkiä kovalla vauhdilla.
Huvilalta aukeaa upeat merinäkymät. Talon vasemmalle puolelle nousee uutta pytinkiä kovalla vauhdilla.

Hullaantui poreisiin

Huvilan edessä on kookas terassi ja kesäkeittiö grilleineen. Terassin edustalle rokkari asennutti syksyllä poreammeen. Samu tuntuu olevan kovin ihastunut kapistukseen, sillä Instagramista löytyy useita valokuvia, joissa hän pötköttelee poreilevan veden kuohuissa.

Lue myös: Samu Haberin viimeinen lomapäivä tuli kalliiksi! Nyt muusikko kertoo avoimesti saamastaan huumetuomiosta: "Ihan itse menin urpoilemaan ja pulinat pois"

Seiskan uudet ilmakuvat paljastavat, että Samu on käynnistänyt tontillaan uuden rakennusprojektin. Rakennusvalvontavirastosta selviää, että muusikolla on lupa rakentaa huvilansa viereen toinen talo.

Päärakennuksen edessä on terassi sekä poreallas, johon Samu on kovin kiintynyt.
Päärakennuksen edessä on terassi sekä poreallas, johon Samu on kovin kiintynyt.

 

Ilmakuvista näkyy, että uuden rakennuksen perustukset on jo muurattu kallioiselle tontille. Nykytekniikalla talo valmistunee helposti alkukesän aikana. Seinien sisältä voikin tulevaisuudessa löytyä juuri musiikkistudio.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!