Sara Melleri ja Kikka

Paljastava toppi, minihame ja tekorusketus! Kikan roolia himoinnut Sara Melleri pisti kaiken peliin hakuvideolla

Kotimaa | 13.03.2021 20:01

Tampereella hotelli Rosendahlissa kuvataan Kikka!-elokuvaa. On kahdeksas kuvauspäivä. Aulassa tuottaja Kaisla Viitala ottaa reportterin vastaan ja kertoo ripeästi päivän asialistan.

– Tänään kuvattava kohtaus on tapahtunut oikeastikin. Kikka ja hänen dj-ystävänsä Paula ovat saapuneet musiikkimessuille tekemään kaikkensa, jotta Kikasta tulisi artisti.

Kikkaa näyttelevä Sara Mellerillä on yllään lyhyt mekko. Kohtauksen edetessä hän astuu estottomasti pöydälle laulaen ja liikehtien. Lopputulos nähdään valkokankaalla alkuvuodesta 2022.

Kikkaa  esittävä  Sara  tulkitsi  kohtauksessa englanniksi  Paljon onnea  -kappaletta.
Kikkaa  esittävä  Sara  tulkitsi  kohtauksessa englanniksi  Paljon onnea  -kappaletta.

Lue myös: Kikkaa esittävä Sara Melleri hyppää pöydälle lyhyessä mekossa – Seiska pääsi ysäritähdestä kertovan elokuvan kulisseihin

Liian isot saappaat

Kikan roolia tosissaan himoinnut Sara sanoo pistäneensä kaiken peliin hakuvideollaan.

– Tilasin tekokynnet, itseruskettavaa ja pinkin, olkapäät paljastavan topin. Kaapistani löysin kirpparilta ostamani neonkeltaisen minihameen.

Kun Sara valittiin rooliin, hän kertoo tunteneensa riemua ja onnellisuutta. Silti hän on tehtävän edessä vaatimaton ja sanoo hetkeäkään epäröimättä ääneen Kikan saappaiden olevan hänelle liian isot täytettäväksi.

– Ei niitä voi täyttää mitenkään. Sen vuoksi minulla on nytkin jalassa nämä omat kikkamaiset saappaat. Yritän näillä tanssia, viihdyttää ja kiihdyttää niin hyvin kuin suinkin on mahdollista.

– Roolini on suuri  nautinto ja unelmien täyttymys,  Sara hehkuttaa  elokuvan kuvauspaikalla.
– Roolini on suuri  nautinto ja unelmien täyttymys,  Sara hehkuttaa  elokuvan kuvauspaikalla.

Lue myös: Kikka!-elokuvan näyttelijät julki: Sara Melleri pääosassa, Aku Hirviniemi näyttelee Ile Vainiota!

Sara kertoo perehtyneensä Kirsi Viiloseen lukemalla sekä katsomalla vanhoja haastatteluja ja musiikkivideoita. Vaikka Kikalle ominaisia eleitä ja tyyliä onkin jäljitelty, Sara painottaa, ettei pyri vain imitoimaan tähteä.

– Tärkeintä on olla sydän auki ja juhlia Kikkaa. Hän ei ollut pelkkä seksisymboli, vaan taiteilija, jolla oli oma tahto.

– Rakastan tämän elokuvan puvustusta, ja täältä löytyy aivan fantastisia asuja. Toivon pystyväni välittämään edes vilauksen lämpimästä ja rakastetusta Kikasta.

Lue lisää ja katso kuvat Kikka!-elokuvan kuvauksista Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova, Marica Rosengård ja Sami Kuokkanen/Elokuvayhtiö Komeetta ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!