fbq
Kotimaa
31.03.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Vappu Pimiä
Tunnemyrsky yllätti! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä saavutti tavoitteensa lähes puolen vuoden kuntoutuksen jälkeen - someseuraajatkin liikuttuivat tunteikkaasta videosta!
Kotimaa
31.03.2021 21:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, saavutti tavoitteensa pitkän kuntoutuksensa avulla. Vappu juhlisti saavutustaan julkaisemalla tärkeästä hetkestä videon omalla Instagram-sivullaan.

Lue myös: TTK-juontaja Vappu Pimiä joutuu leikkaukseen: "Ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a"

Olkapääleikkaus lokakuussa

Muun muassa Maajussille morsian -ohjelmia juontava pirtsakka Vappu kertoi viime lokakuussa joutuvansa olkapääleikkaukseen, mikä harmitti urheilullista juontajaa. 

- Tänään ei ollut ihan paras päivä. Puolisen vuotta reistaillut olkapää vei eilen (läheisten painostuksen johdosta) ortopedille, ja tänään sain aika yllättävän tuomion: olkapää joudutaan leikkaamaan. Yllätyin vähän itsekin, kuinka paljon tuomio osui, vaikka kyseessä ei ole mikään vakava vamma. Ajattelin, että syön viikon jotain tulehduskipulääkettä, ja homma on taputeltu, Vappu kirjoitti tuolloin Instagramiin julkaisemansa kuvan yhteydessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

- Mutta äitini sanoi sen parhaiten: "Tuollaiselle touhukkaalle elohopealle tuollainen pysähdys voi tulla shokkina, mutta ota nyt Babu ihan rauhassa, kaikki menee hyvin." Ja kyllähän äiti tyttärensä tuntee, sillä ensimmäinen reaktio oli, että voi p***a, nyt en pääse nyrkkeilemään hetkeen, jota rakastan ja tietenkin myös nukutus jännittää, kun edellisestä kerrasta on kuitenkin reilut 20 vuotta aikaa.

Lue myös: "Jokaisella esiintyjällä muna nousee pystyyn" - Vappu Pimiä läimäyttää tv:ssä totuuden julkkiselämän alkuajoista: "Tigerissa tunnistettiin"

Nyrkkeilyyn kolmen kuukauden tauko

Nyt julkaisemansa videon kuvatekstin Vappu aloittaa kertomalla, että hänen suurimmat huolensa olivatkin tuolloin, että milloin urheilullinen juontaja pääsee jälleen nyrkkeilemään, ja koska hän voi edes yrittää vedellä leukoja.

- Nyrkkeilemään pääsin reilun kolmen kuukauden jälkeen. Tänään päätin kokeilla roikkumista ja täysin spontaanisti kokeilin vetää leuan, ja jumaliste se onnistui (tottakai aika vahvan kuminauhan kera vielä), Vappu iloitsee kuvatekstissään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

- Tunnemyrsky yllätti, ja itkukin pääsi, kun välillä on tuntunut, että kuntoutus ei etene yhtään eikä mitään tapahdu. Sitten näin vain ex-tempore-homma onnistuu!

Katso myös: Muistatko?! Tältä Vappu Pimiä näytti uransa alussa chat-juontajana – kuva!

Videolla Vappu vetää leukoja Forever-kuntoklubilla roikkuen vahvan kuminauhan varassa leuanvetotangossa. Videossa näkyy varsin liikuttuneen oloinen Vappu, joka pyytää onnessaan muita huoneessa olijoita katsomaan suoritustaan.

- Niin mahtava fiilis, ja niin kiitollinen ja ylpeä siitä, että on ollut piiskurit Aapo Siikala ja Ilkka kuntouttamassa, ja että olen tunnollisesti kuntouttanut olkapäätä, vaikka turhautumista on matkaan paljon mahtunut! Nyt taas kohti leuanvetoja ilman apuja!!

Seuraajatkin liikuttuneita

Moni Vapun someseuraaja onkin ilahtunut varsin välittömästä videosta, jolta välittyy selkeästi aito ilo ja onnistumisen riemu.

- Mahtavaa, upeeta kehitystä. Onneks olkoon! Kannustaa muusikko Elias Kaskinen.

- Vappuuu, huutelee sydämen kuvan ja aplodien kera juontaja Christoffer Strandberg.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Vappu Pimiä kaasuttelee sähkönsinisellä urheiluautolla – kuvat!

- Tuli itelläki itku kun katto sun stoorit.

- Tuli kyllä seuraajaltakin itku kun näki sen onnistumisen tunteen sun kasvoilta. Hyvä Vappu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Lue myös: Jo 20 vuotta show-bisneksessä! Vappu Pimiältä tiukka kannanotto viihdealan vähättelyyn - julkaisi yllättävän kuvan juontouransa alusta: "Olen vähän surullisena lukenut kommentteja"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »